Heath

Aug 12, 2008 12:19

Jo, ett speciellt omnämnande måste gå till Milena för vår underbara "tjejhelg".

På torsdagen åkte vi till Vedum och hämtade nyckeln till Abigays lägenhet i Munkebäck. Det tog typ hela dagen. Ni ser, det är inte bara fem minuter med spårvagn det handlar om. Först måste man åka till Herrljunga. Sedan byta där och åka vidare till Vedum. Sedan gå. Och jag tyckte att jag bodde otillgängligt...

Hur som helst ville jag se Batman på kvällen, för - duh - Heath Ledger och Christian Bale. Dock hade vi inte räknat med publiktrycket vilket innebar att vi fann oss inför SLUTSÅLT på tre olika föreställningar på två olika biografer. Då samlade vi oss och valde Narnia istället. Narnia är, trots allt, en institution i vår barndom. Om den var riktigt dålig skulle vi i största allmänhet bli galna av ilska. Dock visade det sig att Ben Barnes (Caspian) säkrade filmens kvalitet. Oh, ja. Vi har redan gjort giftasplaner. Månggifte är det nya svart.

På fredagen var det Way Out West. Vi såg/hörde Christian Kjellvander, Kenge Kenge (värsta Abibandet med massa afrikanska trummor och dans), Franz Ferdinand, Mando Diao, Lightspeed Champion, Grinderman (Nick Cave är Gud), Sigur Rós, samt Broder Daniel. Det utlovade naturkatastrofsregnet uteblev, till vår djupa besvikelse, och vi fick åka hem endast lite fuktiga.

Och så, på lördagen, blev det bio igen. Jag hade nämligen inte gett upp hoppet om Batman. Så jag ställde klockan och gick upp och ringde efter biljetter till Biopalatsets föreställning. Jag tänker inte prata om filmen. Det känns onödigt. Jag bifogar en bild som säger det mesta.



Ja, Heath Ledger är brilliant.
Ja, believe the hype.
Ja, han förtjänar en postum Oscar.

"Nu ser vi sådär lesbiska ut igen..." - Milena & Liv på WOW08

way out west, film

Previous post Next post
Up