Ой у вишневому садку....

Aug 22, 2013 23:40

Якщо у вас вродили вишні, то дістаньте з них кісточки і залиште десь хвилин на 10 в друшляку. Хай добряче стече сік. Потім покладіть їх до якогось скла - чи то слоїка, чи то пляшки з широким горлом. Туди покладіть паличку кориці, дрібку ванілі, духмяний перець та щедро посійте цукром. Якщо маєте чорний цукор - то буде супер. Цукру не шкодуйте. Затим залийте те все ромом. І закрийте тісненько кришкою і покладіть в темне місце. Раз в три дні берете ту пляшку і кілька раз перевертаєте вверх дном. І знову в темінь. Згодом вишні стануть майже прозорими. Їх можна класти в різні пляцки, до морозива. А можна трішечки хильнути, якщо є привід чи потреба. Добре помічна від хандри та депресії)). Смачного

кулінарійка

Previous post Next post
Up