Leave a comment

באמת? stinkeysoul June 24 2008, 22:39:57 UTC
זה לא יותר מדי ספייסי לסלט?

כי אלוהים יודע שהניסוי עם הקיי-וואי לא הלך משהו...

Reply

Re: באמת? avgboojie June 24 2008, 22:42:46 UTC

תודה שלא אכזבת אותי, תהיתי אם מישהו יבוא עם הרפרנס... :-)

ולשאלתך: לא. אפקט הווסאבי די עדין בשומשום הזה (הציפוי מתקתק-מלוח עם עקיצה של ווסאבי ולא יותר מזה), עד כדי כך שבשלב מסוים נשנשתי אותו כמו שהוא (שפכתי ערמה קטנה מהבקבוק על כף היד, בלי מתווכים) כי בסלט הוא היה לי חלש מדי. בקושי הכרחתי את עצמי להפסיק.

Reply

Re: באמת? stinkeysoul June 24 2008, 22:58:38 UTC
טוב, יש חומרי סיכה שאי אפשר לשכוח.

ותודה על הטיפ, בתור מי שעדיין אוכל הרבה סלט (למרות שנמאס לי מבייבי וכל הפנסי שיט ועברתי לסלט ערבי קצוץ דק לאחרונה) זה בטח יהיה מעניין לנסות.

או, או, רגע, הארה: שניצל בציפוי (פירורי לחם, קורנפלקס מעוך - מה שבא לך) מעורב בסומסומי וואסאבי. זה יילך מעולה עם צ'יפס אבוקדו, חצי לימון, וסלט ירוק...

(מזל שאני לא רעב כרגע)

Reply

Re: באמת? avgboojie June 24 2008, 23:10:34 UTC

שניצל זה לא אני, מותק. פחמימות בציפוי. לעתים נדירות אני אוכלת שניצל בציפוי שקדים טחונים, אבל גם עם זה עדיף לא להגזים.

הקיץ הוא זמן הסלטים. אני דווקא צריכה למעט בהם, יחסית, כי ירקות לא עושים לי הכי טוב בעולם, אבל קיץ, נו. חסה. ועגבניות-מלפפונים. וסלט ירקות קשים עם כרובית חיה, טבעות גזר ודברים טובים כאלה... יאמממ. :-)

Reply

Re: באמת? stinkeysoul June 25 2008, 01:40:24 UTC
אה, ואני זוכר ימים שבהם שניצסטייקים (אולי עם סומסאבי?) היו דבר שבשגרה...

אבל באמת שיותר נחמד סלט. במיוחד עכשיו. וזה הולך מצויין עם השניצל גם. :)

Reply

Re: באמת? avgboojie June 25 2008, 01:49:21 UTC

LOL
ותראה מה מצאתי. אפילו סושי היה בסיפור. אתה יודע כמה זמן כבר לא אכלתי סושי? אחחח, הגעגועים.

Reply

Re: באמת? stinkeysoul June 25 2008, 02:08:16 UTC
good times...

וסושי זה תמיד געגוע

Reply


Leave a comment

Up