תודה שלא אכזבת אותי, תהיתי אם מישהו יבוא עם הרפרנס... :-)
ולשאלתך: לא. אפקט הווסאבי די עדין בשומשום הזה (הציפוי מתקתק-מלוח עם עקיצה של ווסאבי ולא יותר מזה), עד כדי כך שבשלב מסוים נשנשתי אותו כמו שהוא (שפכתי ערמה קטנה מהבקבוק על כף היד, בלי מתווכים) כי בסלט הוא היה לי חלש מדי. בקושי הכרחתי את עצמי להפסיק.
שניצל זה לא אני, מותק. פחמימות בציפוי. לעתים נדירות אני אוכלת שניצל בציפוי שקדים טחונים, אבל גם עם זה עדיף לא להגזים.
הקיץ הוא זמן הסלטים. אני דווקא צריכה למעט בהם, יחסית, כי ירקות לא עושים לי הכי טוב בעולם, אבל קיץ, נו. חסה. ועגבניות-מלפפונים. וסלט ירקות קשים עם כרובית חיה, טבעות גזר ודברים טובים כאלה... יאמממ. :-)
Comments 7
כי אלוהים יודע שהניסוי עם הקיי-וואי לא הלך משהו...
Reply
תודה שלא אכזבת אותי, תהיתי אם מישהו יבוא עם הרפרנס... :-)
ולשאלתך: לא. אפקט הווסאבי די עדין בשומשום הזה (הציפוי מתקתק-מלוח עם עקיצה של ווסאבי ולא יותר מזה), עד כדי כך שבשלב מסוים נשנשתי אותו כמו שהוא (שפכתי ערמה קטנה מהבקבוק על כף היד, בלי מתווכים) כי בסלט הוא היה לי חלש מדי. בקושי הכרחתי את עצמי להפסיק.
Reply
ותודה על הטיפ, בתור מי שעדיין אוכל הרבה סלט (למרות שנמאס לי מבייבי וכל הפנסי שיט ועברתי לסלט ערבי קצוץ דק לאחרונה) זה בטח יהיה מעניין לנסות.
או, או, רגע, הארה: שניצל בציפוי (פירורי לחם, קורנפלקס מעוך - מה שבא לך) מעורב בסומסומי וואסאבי. זה יילך מעולה עם צ'יפס אבוקדו, חצי לימון, וסלט ירוק...
(מזל שאני לא רעב כרגע)
Reply
שניצל זה לא אני, מותק. פחמימות בציפוי. לעתים נדירות אני אוכלת שניצל בציפוי שקדים טחונים, אבל גם עם זה עדיף לא להגזים.
הקיץ הוא זמן הסלטים. אני דווקא צריכה למעט בהם, יחסית, כי ירקות לא עושים לי הכי טוב בעולם, אבל קיץ, נו. חסה. ועגבניות-מלפפונים. וסלט ירקות קשים עם כרובית חיה, טבעות גזר ודברים טובים כאלה... יאמממ. :-)
Reply
Leave a comment