(no subject)

Jul 29, 2012 22:25

цілу п*ятницю депресила, що не вийшло поїхати на франко-фест
я не так дуже хотіла на сам фест, як просто вибратись з міста
і після того як все через що я залишилась в місті відвалилось і за пів годинки зібрала речі і вже на 8 вечора сіла в трускавецьку до дрогобича

один з тих приємніших фестів
компанія звісно теж непогана - стрілець, який мене розважав наступну добу і купа юнацтва
великим плюсом було те, що наші розташувались у лісі - відповідно вдень можна було там ховатись.
з мінусів - відсутність місця, де можна було б по-людськи похарчуватись. було декілька яток з пивом-чіпсами і в меню навіть було записано і хот доги, але кожного разу як я їх хтіла, то їм або електрику вирубували або самих хот догів вже не було.
а нагуєвичі ще видно не іспорчені фестивалем - зі стрільцем випадково надибали на бабусю з внуком у селі, що нам налили і молочка і яблучок(без підтексту)) і не хтіли з нас грошей брати, а казали ще прийти)
на фест добралась в п*ятницю в 11 вечора, якраз на скрябіна попала - під кінець заспівав танець пінгвіна - це було шикарно) а вчора я побісилась на коралях і вже на тартак видохлась, але не тут то було) під тартак не постоїш зі складеними руками) сашко такого сферика наїв, пузатий ходить. мені не віриться, що йому вже 40 - по сцені все ще біситься як 20річний хлопака)
а ще один мінус - були відверто жахливі ведучі в суботу - дві верескливі баби. фу фу фу. вони абсолютно між собою не домовлялись хто що говорить і відповідно на сцені перепискували одна одну. буееее - але ситуацію вирівняв сашко положинський, який з публікою знає що робити і з якої сторони підступитись)

і я не зробила жодної фотки. мені просто не хотілось навіть виймати фот. і то пічаль. навіть не знаю чи є сенс його брати на тустань. ксать від завтра я там під скелями буду, такшо єсікомущо то видзвонюйте по трубах)

ведмідь, гладіолуси, друзя, всяке, музика, пригоди, враження, поїздка

Previous post Next post
Up