село і селяни

Jul 22, 2012 23:18

сьогодні у мене відбувся культурний шок
по роботі їздила в одне село на громадські слухання, для якого один заповідник намагається зробити справді багато хорошого. серед жителів декілька років тому появився такий собі "власник ділянок", який всяко намагається іспортити заповідник і називає себе корінним жителем того села, переманюючи на свою сторону селян фляшкою і дурними плітками....перелопативши частину заповідника трактором і бульдозерами, заклавши фундамент ніймавєрного готелю прям на носі у заповідника...

цей заповідник вирішив поділитись з селянами своїми планами на найближче майбутнє. такого я ще не бачила - вони з громадського зібрання зробили просто 4-годинний балаган, навіть не давши зачитати порядку денного, протоколу чи як там це зветься. шановний "мєсний" почав городити такі нісенітниці, що просто вуха в*янули. біля нього сиділа свита "і я так кажу", які голосно обурювались проти невідомо чого і показово перебивали будь-які спроби з сторони науковців заповідника їм щось розповісти. виглядало ганебно і жахливо. після 4 тяжких довгих годин, де частину я знімала тітоньку яка голосно зівала і крутила дулі, нічого толком не закінчилось... як і толком й не почалось - голова цього всього зібрання з сільради був нікудишнім ведучим такого роду зібрань... і воно все більше було подібне на голодних мавп, а не на громадські зібрання.

з того пічальніше, що пякщо врахувати, що на зібранні було так чоловік до ста, то з них верещало тіко 7 штук. ще гірше, що всі решта почали обурюватись на них тільки після закінчення зібрання. і якось то всьо так сумно виглядало.

всяке, ВAZINGA(бугагасеньки), враження, кошмар, капці

Previous post Next post
Up