Halli-Galli / Халі-Галі

Jul 14, 2017 14:29



ця гра не наша, чоловіку давав колега пограти. фото не мої, позичила в Desktopgames, (до речі, майже всі ігри ми там купували. не рекламую, але сервіс в них чудовий: замовив - через кілька годин привезли.)

нам сподобалось, дітям теж, особливо через наявність в комплекті дзвоника)))
цікава, весела, швидка і голосна - це якщо в кількох словах.


ціль гри - зібрати якомога більше карт.
процес - ігроки по колу відкривають "від себе" верхню карту зі своєї колоди, коли серед усіх відкритих карт випадає в будь-якій комбінації 5 фруктів одного виду, треба дзенькнути в дзоник - хто перший, той забирає всі відкриті карти. і так далі.


якщо хтось дзенькнув помилково, то в якості штрафу він віддає кожному гравцеві по 1 карті зі своєї колоди.
гра на реакцію -  лідер в нас тато ))) та і рука ж така, що ми просто зі своїми лапками не встигаємо )))
а крім реакції, звичайно, рахунок і склад числа 5)) виявляється, що навіть 2 і 3-класники губляться і не можуть порахувати, тобто не вихоплюють картинки з певною кількістю, а намагаються рахувати по одному .
Льошка рахує в нас дуже швидко давно і реакція гарна, Вова (5 років) до 5 гарно складає, але, звичайно, не встигає. Коли граємо з ним, то даємо йому фору в часі, наприклад, після відкриття останньої карти рахуємо до 5 чи ще щось, щоб він встиг зорієнтуватись.

мінус - висока ціна
хоча бачила на кідстафі пропозиції людини, яка друкує картки без рубашок до різних ігор, ну і дзоник круп'є можна купити окремо. тож, якщо дуже хочеться, то можна і в такий спосіб придбати гру.

рекомендации, розваги, детское, настольні ігри

Previous post Next post
Up