поки чекаю на більший асортимент домашніх продуктів для літніх десертів, зробила для дітей таке.
не знаю, як його точніше назвати, бо робила з того, що було і так, як виходило. читала кілька рецептів, мало бути мусом-желе, але міксер щось не захотів нормально працювати, хоча повітрям все ж таки збагатилась маса і було смачно )) чесно)
отже, полуницю з цукром перетерла блендером (було десь біля 500 г чи трохи більше, цукру прибл. 300 г).
пакетик желатину (25 г) залила холодною водою - прибл 150 г, поки він набухав, поставила на водяну баню полуничне пюре, прогріла і додала желатин. коли він повністю розчинився, дочекалась, щоб маса охолола, додала Яготинської закваски (прибл 0,5л) і збивала міксером, поки вистачило терпіння)))
все : по склянках в холодильник.
абрикоси з дерева зірвала - перші в цьому році) смачніііі)) навіть Дімасік спробував