Нова пошта жирує!

Nov 16, 2015 22:45

спочатку пішли претензії до оригінальних коробок з мобільними і т.п. технікою.
треба доупакування! звісно, в їхні коробки і за додаткову плату.
сьогодні взагалі був розрив мозку!!
принесла запаковані в 2 кульки ( прехвачені з усіх сторін скотчем) книги, які треба перевезти з одного берегу Києва на інший.
оператор почала розказувати, що книги (!!!!!) також обов'язково треба пакувати в коробку!
попросила правила показати: показує. в правилах написано про друковану продукцію, а саме (!!) журнали, брошури, газетна продукція. про книги ані слова! ну якщо вони додовбуються, то я ж теж можу в словах поколупатись.
налякали викликом начальника відділення: я ж злякалася)))) прибіг хлопчик-начальник і почав розказувати, що кути обкладинок можуть зім'ятись і т.п.
кажу: я Вам напишу згоду на те, що не буду заперечувати, щоб Ви навмисне зараз пострибали на кульку і показали, як саме зіпсуються книжки.
напевно, щось таки було в мене на обличчі намальоване, бо раптом б/в коробка знайшлась, перепакували книжки і попросили наступного разу мати на увазі.
звісно, що наступного разу на цьому відділенні не буде!
так постійно якісь заморочки трапляються!
а ! ще вони дуууууже люблять і аж світяться від щастя, коли заходишь до них з готовою інтернет-накладною!

Київ, відділення № 91 на Заболотного!

до речі, в Правилах перевезення на сайті написано лише, що вантаж має бути упакований належним чином. який саме цей "належний чин" не уточнюється.
переліку того, що і як має бути спакованим теж немає!

а от нормальні люди є в іншому відділенні і там сказали, що якщо Ви не згодні на НАВ'ЯЗУВАННІ додаткові послуги з пакування, то достатньо в декларації вказати: Відмовляюсь від доупакування!

сегодня, актуальное, ТК, разное, информационное

Previous post Next post
Up