бісквітний тортік і секрет сметанного крему

Oct 09, 2015 09:51



коржі напекла ще у середу, довго вагалась, який би крем зробити, бо в минулий раз не склалась у мене дружби з кремом з вершків, він так і залишився рідким.
вже думала, що зроблю свій улюблений заварний крем, а потім знайшла таку інформацію з секретом.
автор використовує сметану 20 % (500 мл) і цукрову пудру.
я сито не використовувала, просто переклала сметану у тканину,якою застелили невеличку кастрюльку і  поставила її в холодильник  під наклоном, щоб зайве стікало туди.
в мене була 15% сметана, відділилось з 400 г майже 130 г сиворотки і так! крем вийшов гарним.
коржі я просотувала солодким чаєм з додаванням яблучно-грушового соку(залишилось вд запікання), прикрасила нарізаною смужечками та скрученою сливовою пастілою (вона сиявилась найм'якішою, іншу свекруха пересушила ((). до речі, пастіла сливова у поєднанні зі сметанним кремом дуже смачна!
спеціально для дітей порозкладала їхні улюблені кукурудзяні шоколадні кульки ))


розріз

полезное, кухня, рецепт, фото, выпечка, торт, моя жизнь

Previous post Next post
Up