знахідка

Jul 10, 2015 23:37

сьогодні поки напрявляла іпомею, що полізла не туди, куди треба, знайшла у винограді гніздечко.
я і до того бачила , що звідки завжди горобчики шугають, як щось близько робила, а тут виявляється їхня хатка) а в ній 5 яєчок. вони такі великі, я й не думала) більші ніж найбільші перепілчині
отак гарно заховалися на свіжому повітрі)


тільки про дощик вони дурненькі не подумали щось


в минуломі році знайшла вже пусте гніздечко, спробувала його розібрати, а воно так міцно зроблене! мале таке пташеня , а  плете на совість )
а ще нещодавно на даху курника витанцюовувала парочка щиглів. я їх ніколи ранше не бачила, а вони ж такі яскраві і красиві! мама підказала хто такі)
так цікаво збирали павутиння з черепиці для свого гніздечка: чіпляє дзьобом і наче намотує. а потім смикає і летить кудись)
а в сараї над коровами ластівки вже котрий рік собі роблять місце для виведення пташенят. кілька днів назад мале ластівча вивалилося з гнізда, бабуся ледь встигла видрати його у кішки. дід приніс малим його показати, вони обидва одразу ж і прокинулись )
обом синам подобаються плашки різні, як приїхали як раз вилуплялися перепілки, потім мій брат привіз курчат, малі біля них весь час крутилися, Вовка той взагалі по десять раз на день бігає дивитись, чи все у них добре)))

сегодня, фото, разное, село, 2015

Previous post Next post
Up