Апофеоз рабства

Oct 30, 2022 00:34

В це важко було повірити донедавна, але зараз ми бачимо, як 300 000 (чи вже мільйон, тут різниці немає) москвинів - денаціоналізованих манкуртів без роду-племені слухняно, як вівці, йдуть на заклання в якості гарматного м'яса, навіть заград загони не дуже то й потрібні для них.
Вже є відео перших полонених з них - всі повністю деморалізовані й перелякані і не знають, що вони роблять і чому вони взагалі живуть.
Як на мене, то єдине в чому московія досягла успіху - це перетворювати людиноподібних істот (вони вже не люди) на абсолютних рабів.
Віддати сина/брата/батька/чоловіка на заклання (декому ще й якусь компенсацію виплатять для піару) - то будь-ласка, беріть.
Самому піти і віддати своє нікчемне життя - то беріть теж, тільки не бийте, будь-ласка, я ж ваш відданий підданий.
Такого ще історія Землі не знала.
Американці, хоча й вели справедливу війну проти комуністичної зарази, але й то їхнє населення протестувало ще в кінці 60-х, коли втрати були 20-30 тисяч.
А цього бидла вже 70 (мінімум) тисяч відправили на перегній (це при тому, що їхнє населення менше ніж США в ті часи, а воюють вони всього 8 місяців, в той час, як американці воювали 5 років тільки інтенсивної війни) - вони тихо скиглять хіба що в соцмережах.
Так он - американські вільні громадяни МАСОВО виходили на центральні площі і вулиці міст, масово публічно відмовлялись йти в армію, закидували президентські кортежі.
Бо амери - вільні люди (як і українці), а кцапи - генетичні раби. "Протестувати - це як?".
Салтиков-Щєдрін чітко описав цей феномен: "Любят русские люди бунтовать! Встанут на колени перед барским домом и стоят, подлецы! И ведь знают, что бунтуют, и всё равно стоят!"

Навіть іранці зараз протестують - не бояться, вийшли на вулиці, вже 200 тільки загиблих і тисячі заарештованих - але порівняно з кцапами - навіть вони - вільні люди.
Такого рабства, як серед кцапів світ ще не знав.
Бо добровільне рабство - це рабство найвищої категорії.

Кацапофагія, Війна, Виродки

Previous post Next post
Up