(no subject)

Sep 23, 2010 23:36

 Hah. Buvo operoj, pirmą kartą šį sezoną. La Traviata. Taigi, galiu iškart pasakyti, kad matyt esu konservatorė, bet neee. 
Režisierius, choreografas Chen Shi-Zheng (JAV | Kinija)
Dekoracijų dailininkas Walt Spangler (JAV)
Kostiumų dailininkė Elizabeth Caitlin Ward (JAV)
Man rodos, čia buvo visiškas FAIL. Masinėse scenose davė pažaist balerinoms su go-go šokėjų aprangomis: ryškiai salotinės arba rožinės spalvos. Šoko jos ant stalų šviečiančių ir šiaip raitėsi; bičai tuo tarpu susikūprinę su sportbačiais slankiojo po sceną. Man nepatinka pseudo šiuolaikiškumas. Visiška nesąmonė. Dekoracijos: I dalis - tokios dvi milžiniško užuolaidos padarytos papier-mache principu ir visi apsirengę ryškiai rožiniais rūbais ir apšvietimas  ta kryptimi. II dalis - likusi viena užuolaida, plastikinė permatoma sofutė ir siena šviečianti, kuri nuolat keičia spalvas. O beje, projekcijos tai priminė media playerį...ummh. Trečioje dalyje, vėl tūsas, tik dabar visi ryškiai žali/salotiniai + atsiranda kazino ruletė ir ttttt. 
Esmė, kad pradeda skaudėti akis; čia tau ne Madame Butterfly ar kad ir Skrajojantis Olandas. Nežinau. Balsai puikūs, dėl Montvydo galima ir užsimerkus klausyt. Dar vis nepriprantu, kad orkestras tai gyvas..niekada nepriprasiu turbūt. Sugadintas jaunimas
*beje, paskutinėj daly nukrito viena užuolaida, akivaizdžiai pažadino pusę salės:)

ketvirtadienis, see/saw, ruduo

Previous post Next post
Up