(no subject)

Sep 19, 2010 20:16

 Šiandien ryte prikelta dar girta, atsiprašau, bet taip - važiavau į mišias. Galiu pasakyt, kad buvo cirkas be pinigų ir nesuprantu, kodėl taip visi rimtais veidais sugebėjo išstovėt. Tik po to išgirdau, kad mama sakė, kad tėtis irgi ten prunkštė. Genai.
Neturiu dabar jėgų visą tą įspūdį aprašyt, bet net buvo kilusi mintis pavažinėt po visokias bažnyčias rajonuose ir pasiklausyt kaip ten būna.
Pradžių pradžia buvo giedojimas. Kas kaip nori, kas kaip gali, kelios bobos varo aukštais drebančiais balsais, net šiurpas eina ir nuo jų dainavimo vingrybių ir nuvingrybėjimų rodos bažnyčia pasvyra. Sunku buvo labai.
Šiandien per mišias nuskambėjo prašymas *ievui: "padėk pasaulinėms organizacijoms stipirnti taiką ir santarvę pasaulyje", nu man rodos čia net komentaro nereikia- uberLOL.
Dar: ar liežuvis tik nuodėmių generatorius? Ar ausys atviros tik nešvankybių srautui? KAAAAMON??? :D
Pamokslas apie tai kaip negalima mesti buteliukų ir cigarečių pakelių pro mašinos langą ir kaip negalima su grėbliais grybauti. Su visokiais dar įmantriais žodžiais, antakių pakėlimu ir suraukimu BEI laukimu kol kažkas išjungs skambantį telefoną! ŽIŪRĖJO IR LAUKĖ!

p.s. žiūrėjau anarchiją žirmūnuose, eilėje su žirmūnų damom. Kodėl pamiršau aprašyt?

filmas, sekmadienis, pagirios, citata, ruduo

Previous post Next post
Up