kadootje

Jul 18, 2015 08:49

Kadootjes verzinnen voor ouders blijft een lastig ding. Soms hebben ze een verjaardagslijstje, maar er zijn ook jaren dat ze zelf niks weten; "we zijn al blij als je komt, de familie compleet aan tafel is ons kado", krijg ik dan te horen. Tja, maar met lege handen aankomen vind ik ook niks en om elk jaar met bloemen of een bierpakket aan te komen is ook zo voorspelbaar.

Dit jaar had ik een brainwave. Mijn vader (en mijn moeder mocht ook mee) hebben we meegenomen naar de Spargelmarkt in ons dorp. Lekker bijkletsen onder het genot van een drankje en verschillende asperge gerechtjes. Dat was een schot in de roos, want ik heb ze al horen vertellen dat ze volgend jaar weer wilden komen.

Voor mijn moeder had ik een heel ander idee. Mijn ouders hebben sinds een paar jaar een caravan waarmee ze meerdere keren per jaar de hort opgaan. Maar in het voor- en najaar kan het wat frisjes zijn. Ik heb dus mijn haaknaalden erbij gepakt en zes bolletjes superzacht katoen. Het was even spannend of ze het leuk zou vinden, maar ze was helemaal sprakeloos.



Ik vond het wel heel lastig om de kleuren te kiezen. Mijn moeder is van de koele kleuren en ik van de warme. Dus ik moest helemaal uit mijn comfortzone bij de keus. Ik was blij dat ik Maurice meegenomen had, die is erg goed met kleuren dus die heeft meegedacht. Op de foto zie het niet goed, maar er zitten drie kleuren in de sjaal; licht grijs, lila en paars.



Mijn tante (de zus van mijn moeder) heeft de hint laten vallen dat zij over een paar jaar 60 wordt... ok, duidelijk ^_^.

familie, haken

Previous post Next post
Up