Украинцы - потомки татар и кавказцев?!

Apr 24, 2016 18:29

Из диссертации украинки Литвиновой Людмилы Володимирівны "Населення Нижнього Подніпров’я 12 - початку 15 ст. за антропологічними даними":

У дисертації на основі комплексного вивчення антропологічного матеріалу наведено загальну реконструкцію етнічної історії населення Нижнього Подніпров’я напередодні монгольської експансії та у період Золотої Орди.

Аналіз краніологічних серій Мамай Сурка, Благовіщенка, Кам’янка та Каїри показав змішаний антропологічний склад та наявність різних морфологічних типів.

Формування осілого населення Нижнього Подніпров’я відбувалось на підґрунті аланського, слов’янського, болгарського, сарматського та кочового компонентів. Міграції осілого та кочового населення простежуються як напередодні монгольської експансії, так і в період Золотої Орди з різних територій - Середнього Подніпров’я, Криму, Подоння, Поволжя та Північного Кавказу.

Виявлений значний морфологічний зв’язок між осілим населенням Нижнього Подніпров’я та українцями 17 - 19 ст.



Пир Нартов


В диссертации на основе комплексного изучения антропологического материала приведена общая реконструкция этнической истории населения Нижнего Поднипров’я в канун монгольской экспансии и в период Золотой Орды.
Анализ краниологичних серий Мамай Сурка, Благовищенко, Каменка и Каир показал смешанный антропологический состав и наличие разных морфологических типов.
Формирование оседлого населения Нижнего Поднипров’я происходило на основе аланского, славянского, болгарского, сарматского и кочевого компонентов. Миграции оседлого и кочевого населения прослеживаются как в канун монгольской экспансии, так и в период Золотой Орды из разных территорий - Среднего Поднипров’я, Крыма, Подоннья, Поволжья и Северного Кавказа.
Обнаружена значительная морфологическая связь между оседлым населением Нижнего Поднипров’я и украинцами 17 - 19 ст.



Булгарский хан Аспарух!

Ссылка на диссертациюЗа наводку спасибо Бранко с phpbb форума

доказательства, весело, Украина, Малороссия, интересно, правда, история

Previous post Next post
Up