Біля парку

Jul 18, 2021 15:58



А я вам нових панорам Львова приніс - цього разу з верхніх поверхів новобудови біля Стрийського парку. запрошую до перегляду.

2. Вид в сторону вулиці Стрийської. Ліворуч краєчок Стрийського парку, по центрі кампус УКУ, праворуч податкова. Вдалині Новий Львів, а зовсім на горизонті - Сихів.


3. УКУ крупніше.


4.


5. Сусідній будинок.


6. "Затишне" подвір'я внизу. Звісно ж за парканом, щоби раптом на цих прекрасних лавочках не прийшли шкваритися сусіди.


7. Планування будинку таке, що з під'їздів є вид майже на всі сторони, тому ось ще вид в сторону вокзалу.


8. Ще один "затишний" дворик. Звісно ж, він за парканом.


9. В сусіднього будинку, який будували на початку 2000-х є хоч якісь клаптики зелені по периметру, в нас же все повністю закатали плиткою.


10. Військова академія на передньому плані та район Під Голоском вдалині.


11. Заморожене будівництво висотки на вулиці Лукаша - напевно найбільший довгобуд міста. Цікаво, скільки за ці роки вже натікало грошей за оренду крану, який досі стоїть на будівництві?


12. ЖК Семицвіт, як на мене, зіпсував панораму міста чи не найбільше. На тлі його різнокольорових будинків став практично непомітним собор Св. Юра, який раніше домінував над оточенням. Хоча в самих мешканців цього комплексу вид на місто, звісно, прекрасний.


13. Біля парку Горіховий гай будують досить симпатичну новобудову людської поверховості. Побільше би будинків такого масштабу, а то шось останнім часом забудовники все більше лізуть вгору.


14.  Вокзал.


15. Рясне-2 на горизонті


16.


17. Новобудови в районі кінця вулиці Героїв УПА. Якби архітектори не намагалися урізноманітнити фасади, з вістані це все одно виглядає, як суцільна стіна 16-поверхівок без акцентів та домінант.


18. Новий Парус на Кульпарківський та території колишнього заводу залізобетонних конструкцій.


19. Добра оселя.


20. ЖК Америка, про який в мене є відео на каналі та пост з фото з даху одного з його будинків.


21. І наостанок будинки на Бойківській. Одна з перших львівських новобудов з цікавою (на мій смак, звісно) архітектурою.


22. Та й таке.


новобудови, львів, панорама

Previous post Next post
Up