Людина - господар своєї долі. Вона - творець свого майбутнього

Apr 15, 2013 00:06

Хто не знає  про це? Хто не вірить у це? Немає таких. Або дуже мало. І це добре.
Адже скільки людей "підтвердили" своїм життям цей «закон» життя-буття.

«Людина - господар своєї долі. Вона - творець свого майбутнього.» - наставляв бізнесмен своїх невдах-компаньйонів за ресторанним столиком за півгодини до пострілу кілера, який поставив крапку на цьому майбутньому.

«Людина - господар своєї долі. Вона - творець свого майбутнього.» - повчав лектор на семінарі для успішних людей за місяць до того, як став безробітним.

«Людина - господар своєї долі. Вона - творець свого майбутнього.» - поважно говорив український селянин ледацюзі-сусіду весною 32-го року минулого сторіччя.

«Людина - господар своєї долі. Вона - творець свого майбутнього.» - хизувалася перед подружками дружина заможного пройдохи за пару годин до того, як він викинув за поріг її речі.

«Людина - господар своєї долі. Вона - творець свого майбутнього.» - ділився секретами успіху на прес-конференції щасливий здоров’як-чемпіон за півроку до того, як інвалідна коляска стала його єдиним засобом пересування.

«Людина - господар своєї долі. Вона - творець свого майбутнього.» - були впевнені тисячі молодих дівчат і хлопців на випускному вечорі 21 червня 41-го. Про це ж думали у цей же час тисячі німецьких офіцерів на своїх східних кордонах.

Можна продовжувати на тисячах сторінок. Та й про Аннушку з її олією вже хто тільки не вставляє.

А з іншого боку - як інакше? Цікаве питання. Такі дуже полюбляє ставити життя…

доля, природа, людина, оптимізм, світ, майбутнє

Previous post Next post
Up