Діагноз від вулиць і доріг

Mar 22, 2013 22:55

       Ні, мова не про якість доріг. Про це мені важко судити, бо не по тих дорогах їжджу. Знаю із заяв представників влади, що всі дороги вже відремонтовані, але мені попадаються все якісь довбані, а якщо і залатані, то латки більш схожі на штучні перешкоди типу лежачих правоохоронців ( Read more... )

Україна, совок, homo sovieticus, етика, повага, автожлоб, дурість, афоризми

Leave a comment

Comments 4

oleksa_sref March 23 2013, 18:51:51 UTC
"А щодо молодості, то те чмо було не таке вже і юне"
Так чмо не має віку. Воно або чмо або ні.

"Але жодна машина, а зібралося їх за бусиком..."
Якось бачив в Кракові, в районі Старого міста, вервечку машин що тягнулась за... каретою зі швидкістю втомленої коняяки. І НІХТО не сигналів та ліз! А коли їхала швидка (ні не їхала, а ЛЕТІЛА!)всі стишували хід! Я полякам просто заздрив...
А коли я бачу те, що діється у нас на дорогах... Повбивав би!

Reply

alex009p March 23 2013, 19:47:01 UTC
У тому і справа, що з ким би не робити порівняння, на превеликий жаль найчастіше виходить не на нашу користь. Може, виграємо тільки з Рашею. Але з нею в цьому себе порівнювати - себе не поважати.
Поводження на дорозі завжди зачіпає, бо це наочне свідчення того, як люди справді, на рівні своєї фактичної свідомості відчувають себе самих серед інших. І якими очима вони дивляться на оточуючих. Результат - виходить зовсім неприваблива картина. Особливо, якщо, перефразовуючи слова священної книги, спитати: як же розраховуєте жити у взаємній повазі серед європейської чи світовій спільноти, якої більшість з вас ще не бачила, якщо ви не можете гідно себе вести серед тих, з ким поряд живете?

Reply

oleksa_sref March 23 2013, 20:10:42 UTC
Згоден. Це - найважливыша проблема суспільства. Неповага один до одного, до закону...
Нажаль, ці "пацани", що зазар при владі, тільки провокують подібне хамство...

Reply

alex009p March 23 2013, 20:27:36 UTC
Не без цього. Мутна водичка - це ж класика

Reply


Leave a comment

Up