пралюбоў, жыцьцё прынцэс і ДСВ

Feb 14, 2011 19:51

З жыцьця прынцэс. Пару тыдняў таму зьбіраліся на юбілей да маіх бацькоў, я апранула сукенку, нафарбавалася, прычысалася і пакуль чакала.. заснула. Пакуль я спала спачатку прыйшоў Алесь і паклаў на спяшчую мяне самаробную расфарбаваную карону, бо мама жэ прынцэса, а прынцэсы сьпяць у каронах :)) А потым прыйшоў Ігар і сфатаграфаваў. Здымак я потым ( Read more... )

:), праміня, латентное блондинко

Leave a comment

Comments 32

volja February 14 2011, 17:59:10 UTC
клёва, твае мужчыны проста малайцы!:)Яшчэ цікава паглядзець на эпічаскае палатно Прынцэса зь мячом:)

Reply

adelka February 14 2011, 18:05:46 UTC
ну там пару каляк-маляк, эпічнасьць якіх пазнаецца пры расказе з вуснаў дзіціяці :)
а малайцы не тое слова, а галоўнае - нечакана :)

Reply


teffy_007 February 14 2011, 18:05:21 UTC
Прелестно! Вот на таких людях и держатся традиции))
Меня очень привлекает лавашЬ! Ну и от шоколадного брауни не отказалась бы!

Reply

adelka February 14 2011, 18:17:57 UTC
ну тут как раз традиций мало, чистый маркетинг в целом. но какая разница :) даже на 10-ом году совместной жизни игорь способен меня крайне удивить и это приятно :)

Reply

adelka February 14 2011, 18:20:39 UTC
кстати в качестве легкого изощренного издевательства игорь озвучивал рецепт брауни, сколько там сливочного масла, сколько шоколада, сколько калллорий)))
лаваш делается несложно, могу проконсультироваться и озвучить рецепт (очень вкусно)

Reply

teffy_007 February 14 2011, 18:56:48 UTC
Ну, насчет "традиций" хыхы, это была ирония, ну ты поняла :)
Рецепт лаваша давай! (хотя я и худею).
Я уже тут успела сползать в магаз за сыром, руки чешутся приготовить что-нибудь калорийное))

Reply


buslovskas February 14 2011, 18:19:33 UTC
зараз палова мужыкоў, прачытаўшы допіс сказалі "Бляяяя" :)))

Reply

adelka February 14 2011, 18:21:12 UTC
наіўна: чотак?

Reply

krebsik February 15 2011, 12:12:25 UTC
Я таксама сказаў бы бляяяяя. Але ў мяне ёсьць апраўданьне, мне лянота было працаваць, акрамя таго хацелася пазьдзеквацца з дыетчыцы :)

Reply


shakaladkava February 14 2011, 18:35:51 UTC
о-о-о!!! свечкі ў торце на любое свята - гэта таксама наша "традыцыя". і каб некалькі раз запальваць, з плясканнем у далоні!
муж - золата. цікава, што ён прыдумае на 8 сакавіка? (хаця, думаю, вы яго не святкуеце)

Reply

adelka February 14 2011, 18:40:14 UTC
не сьвяткуем :)
я думаю, ігар цяпер на пару год затаіцца з пачуцьцем "глубоко ісполненного долга" :)))
дзякуй за інструктаж браўні і юкі афігенныя! *жру цэлы вечар*

Reply

adelka February 15 2011, 09:14:42 UTC
http://adelka.livejournal.com/279437.html?replyto=5440397 лена, выдай чалавеку рэцэпт калі ласка :)

Reply


julcik February 14 2011, 18:37:19 UTC
Ігар далучаецца да спісу маіх кулінарных героеў! (раней у спісе быў толькі моджа, які зрабіў венскі штрудзель).

Даўно хацела паспрабаваць зрабіць браўні, але калі ў мяне атрымаецца зрабіць яго мокрым унутры - муж палічыць яго сырым, а калі не атрымаецца - то гэта будзе проста кекс, а кекс - не цікава...

Reply

adelka February 14 2011, 18:41:47 UTC
у ігара ўсе атрымалася (ен не мокры ўнутры, можа андрэю і спадабаецца, ен шакаладзіста-мокры, гэта іншае), інструктавала ігара алена (шакаладкава), ен кажа што гэта вельмі проста але як не кажа :))

Reply

julcik February 14 2011, 18:44:40 UTC
я ўяўляю як - там прыкол у тым, што мокрыя і сухія інгрыдыенты змешваюцца асобна, а потым паміж сабой не дужа добра мерамешваюцца. Я бачыла працэс, але нешта сама зрабіць ні разу не адважылася.

Reply

adelka February 15 2011, 08:49:43 UTC
слухай, ен да раніцы разрэзаны падсох - зуб даю, андрэй такое есьці будзе :) і яно шакаладнае-шакаладнае :)

Reply


Leave a comment

Up