хіба www.grybov.net?

Sep 14, 2010 11:20

пад лозунгам "Хто ня знойдзе баравік - атрымае ў дупу цвік!" прагулялася з мужам у выходныя ў лес. 2 гадзіны бадзяньня па абсалютна бязгрыбнаму лесу (а яны там заўжды раней былі!) давяло мяне да гістэрычнага ныцьця "пайшлоўсёнафіг, хачу дамой!" роўна ў момант агучваньня мужу гістэрычных сентэнцый выплыла на палянку дзе было адначасова 8 баравікоў. ( Read more... )

назлобудня, life

Leave a comment

cykera4ka September 14 2010, 08:45:12 UTC
А я тых "парасонаў" усё ж баюся...

Reply

adelka September 14 2010, 08:46:54 UTC
а чо іх баяцца. есьць сярод іх і атрытныя, але мы бярэм 1 від і правяраем па даведніку. і яны нерэальна смачныя - падобныя на мяса ці рыбу. была б вегетарыянцам - скакала б па палёх і лугох у пошуках іх усю восень

Reply

cykera4ka September 14 2010, 08:49:43 UTC
мы проста неяк іх ні разу не зьбіралі і не гатавалі, і ня ведаем ЯКІЯ канкрэтна трэба зьбіраць і ЯК канкрэтна гатаваць... справа ж такая, небясьпечная)

Reply

adelka September 14 2010, 08:53:09 UTC
што табе перашкаджае іх сабраць, дома паглядзець па даведніках, спытаць у дасьведчаных і - або з'есьці - або выкінуць.
а гатаваць легка - як мяса: зчысьціць зьверху махры на шляпцы і выразаць сярэдзінку, шляпку парэзаць на кавалкі, абваляць у яйку і муцэ, пасаліць і папярчыць і засмажыць на гарачай патэльні.

Reply

cykera4ka September 14 2010, 09:01:02 UTC
Абваляць яшчэ трэба?) Цікава!) Я чула, што ён як мяса..як курыца, калі дакладней...

Reply

adelka September 14 2010, 09:47:26 UTC
ну амаль як мяса толькі смачней :)

Reply

adelka September 14 2010, 19:10:48 UTC
гэта муш. Калі ты зь Менску, набяры парасонаў ды пад'яжджай да нас, мы падкажам ці тыя.

Reply


Leave a comment

Up