Châteaubriant (UPD-фото)

Sep 04, 2012 15:59

Прочитав у новинах, що сьогодні народився Франсуа Рене де Шатобріан, дуже розумний дядько, один із засновників французького романтизму і, до того ж, політик і дипломат. Згадав також, що існує така версія, згідно котрої йому ще й приписують французький рецепт яловичого стейку з гарніром з овочів, у чому я, звісно, сильно сумніваюсь ( Read more... )

рецепти, in vino veritas, їжа, france

Leave a comment

devchenka September 4 2012, 13:29:20 UTC
ням

Reply

adamnet September 4 2012, 14:06:14 UTC
та на здоров'я!)

Reply

devchenka September 4 2012, 14:07:12 UTC
ви написали дуже смачно просто ,а вобщє-то я мясо печене не дуже)

Reply

adamnet September 4 2012, 14:09:34 UTC
то ви просто його не куштували;)

Reply

devchenka September 4 2012, 14:10:27 UTC
най буед по-вашому, але я блюду фігуру)

Reply

adamnet September 4 2012, 14:11:38 UTC
це ви правильно робите, проте інколи треба їсти не лише чорниці)

Reply

devchenka September 4 2012, 14:13:40 UTC
як скажете)

Reply

adamnet September 4 2012, 14:16:33 UTC
гг) отак і кажу ж вам))
тре' щось вам приготувати чи що?

Reply

devchenka September 4 2012, 14:21:37 UTC
давно пора) тільки мені щось смачне, низькокалорійне і бажано рибу)

Reply

adamnet September 4 2012, 14:25:29 UTC
охолоджене совіньон блан підійде?)

Reply

devchenka September 4 2012, 14:59:07 UTC
ради Бога, хоч горілку, аби вам було добре)

Reply

adamnet September 4 2012, 15:02:57 UTC
нє, ну я так не приймаю! тільки на взаєм ;)

Reply

devchenka September 4 2012, 15:04:07 UTC
я можу помити совіньйон бланом руки, так ідьот?)

Reply

adamnet September 4 2012, 15:04:54 UTC
гм... тоді краще вже горілкою...

Reply

devchenka September 4 2012, 15:05:34 UTC
ні, тепер я ще більше хочу совіньйон бланом)

Reply

adamnet September 4 2012, 15:07:27 UTC
ну це нерозумно. хоча, про що це я? і до чого тут це?)
мийте звісно! це навіть прикольно

Reply


Leave a comment

Up