Мудаки, безкарність і кругова порука

Jul 08, 2011 11:28


image Click to view




Від учорашнього дня, коли в інеті гуляють різні версії (від повної до найповнішої) ролика про те як луганські парубки фліртують з луганськими дівками, мені не давало спокою питання: а чому ні персонал кафе, ані жоден(!) відвідувач цього закладу НІЯК(!) не відреагував на ці події. Ні словом, ні дією, ані навіть жестом чи телефонним дзвінком.
Найбільше, на що спромоглись деякі(!) відвідувачі, то це звернути на те, як по усьому ресторану зажратий мудак тягав за коси дівку. Звернули увагу так, аби це була репетиція якогось концертного номеру.
Байдужість присутніх є настільки шокуючою, що не просто лякає! Це що, мутація давнього правила "моя хата скраю - я першим ворога стрічаю"?!! Люди, схаменіцця! Навіть у бичачому стаді існують інші правила поведінки щодо собі подібних.

image Click to view






Окремо хочу сказати про позицію старшого мудака, який тільки справа отримала розголос, відразу кинувся захищати молодшого мудака і сипати погрозами журналістам і потерпілим.



Не припали пилом недавні події як цей старий мудак побив даїшників, а потім взагалі вирішив її давити:

image You can watch this video on www.livejournal.com



Врешті-решт інспектор ДАІ все-таки постраждав. А безкарність мудаків породжує цінізм у кубі, а також вседозволеність і беззаконня. Тому цей старий мудозвон дозволяє собі наїжджати на журналістів замість того, щоб розібратись зі своїм неврівноваженим потомством.

Сьогодні зранку у розсилці отримав лінк на блог Мустафи Найєма, де він озвучив усі мої думки.

Це не одиничний приклад. Їх багатєнно і ім'я їм - легіон. А нас рать?...

Так що ж ми за люди і куди ми йдемо?
Оригінал запису і коментарі також на LiveInternet.ru

* * *

мудаки, вседозволеність, quo vadis, безкарність, ландік

Previous post Next post
Up