Прожити на прожитковий мінімум в Польщі. День тринадцятий. Мамаяготую.

Apr 30, 2015 11:12

Андрій робив млинці, а я роблю М'ЯСОООО!
Ну з рисом там, з овочами, але таки м'ясо=)



1. М'яса залишилося небагато, десь 25 грам курячої грудки. Треба буде докупити.


2. Рису взяв 3 пакетики (2 по 150 грам і один 100-грамовий) і кинув в баняк. Про рис наразі можна забути.


3. Грудку покроїв на дрібні кавалки, буду смажити.


4. Вже би їв...


5. Рис зварився, грудка посмажилася, пора зміщувати.


6. Ну і врешті додаю горошок з кукурудзою та все перемішую.


7. Готово, порцію прісного рису (100г) з'їм перед залом, потім пообідаю, а ще одну порцію беру з собою на вечірнє тренування.


Витрат сьогодні майже нема. Зал -1zł
Залишок - 456,05zł

прожитковий мінімум PL, маркіян, кулінарія

Previous post Next post
Up