Автопост

Jan 27, 2010 00:03


От шо я побачив біля приміського вокзалу, як виліз з електрички.



Автоперевізники дбають про підвищення якості своїх послуг. В очі кидаються спойлєр (лівій маршрутці його відірвало певно від аеродинамічеської перегруски), дифузор і дві інтегровані в боді-кіт вихлопні труби на додачу до тої, шо стирчала збоку. Спереду також всякі шняги для зменшення коефіцієнту лобового опору.



Хотів би ше поділитися одним з найкращих відео, які я бачив за цілий 2009-ий рік. В головній ролі - Porsche GT3. Звук треба підкрутити.

image Click to view



Нічо так, пра? Я ще жодне відео не передивлявся стільки разів, як це %-) І часто згадую молодість, як в далекому 2006-ому вперше вибрався на етап кубку України з раллі. Там було круто: красиві пейзажі, свіже повітря і тачки, які їдуть ~150 сільськими дорогами.



Тільки от травматична штука то раллі. Я не стояв на місці, а постійно біг трасою в 2-хвилинних інтервалах між екіпажами. І вже передостання машина застала мене в повороті, в якому по внутрішньому радіусу були хашчі і тому там не було можливості заникатися. А оскільки їхала Імпреза (а це зобов'язує робити фотку), то я став на зовнішньому радіусі на безпечній відстані. Тільки от пілот надто широко ввійшов в поворот і не вписався в колію, через шо на мене полетіло досить багато каміння. Фотка вийшла така нічо.



Видно ті камінці, від яких залишилися сколи на лінзах фотика і на сонцезахисних окулярах. Більші каменюки летіли нижче в груди і живіт, тому на фотці їх не видно. Якимось дивом нижче живота вже нічо не летіло. Отаке!



тачки

Previous post Next post
Up