Leave a comment

Comments 5

rvun October 30 2015, 16:38:27 UTC
Вже мабуть зробили бмп-64. Є ж класна машина з усею комплектухою від ОБТ, нахлобучуй "Парус" зверху й вперед. Взагалі, на мій погляд, помилкою буде відмовитись від ходової т-64, на базовому танкові вона забирає лише 15% ваги, в тий час, як на т-80 на 10% більше. Оскільки т-64 в обсяжному майбутньому не замінять через фінансові проблеми - треба робити модернізацію максимально наближену до оплоту на базі 64-ки і так само допилювати бмп-64. Коли для цього потрібно відновити якесь виробництво - то хай це роблять, 2000 Оплотів ми не побачимо ніколи. А коли конструкторам не ясно, якою має бути бмп, то хай підглянуть в китайців:

... )

Reply

(The comment has been removed)

rvun October 30 2015, 19:02:46 UTC
Як ви задовбали розповідати про "нема бойового модулія і суо", на бмп-1у і бтр-3/4 мабуть стоїть відро з водогонною трубою.
Я взагалом і не прибічник переробки бмп з танка, я наполягою на тому, що бмп виріб простіший за танк, хоч би тим, що в нього бічні деталі корпусу не потрібно виштамповувати в складні об'ємні форми під погон башти. Я за те, щоб коробку пиляли заново, а танки відовлювали в танки, хочби й т-64бв, коли немає більш в що. З іншого боку від Бірюкова була інфа, що є велика кількість двигунів 5тдф для т-64, відповідно вони ідеально підійдуть на бмп-64 без переробок - їх потужність 700 к.с., і вони були розраховані на базовий т-64 вагою 36 тон, в тий час як навіть бв вже має за 40, а бмп без броньованої башти так і важитеме 35-36 тон. І такі бтр використовують не лише Ізраіль і Йорданія, німці мають Мардер і Пуму, пристойний захист має шведська БМП, намагаються щось таке зробити поляки зі своїм Андерсом. Потрібно на БМП-64 фактино зробити середину як в бтр-4 і все, машина готова. Ви верзете несинітницю про "забудьте".

Reply

(The comment has been removed)


Leave a comment

Up