дощовий день

Jul 22, 2012 23:22

Сьогодні ще одна жж-подружка, singularia вийшла з віртуальності (і де - біля Українського Дому). Дуже й дуже приємно було. :)
Які все-таки люди виняткові позбиралися у моїй френдстрічці, як приємно що вони є. :) Якби не жж, я б їх може і не знала би.
Від душі наспівалися всі разом, практично всі хто там був.. хоч на якийсь час намагалися, як я кажу, бойовий ( Read more... )

сумне, мовне, це моя Україна

Leave a comment

Comments 77

petro_o July 22 2012, 20:29:40 UTC
Український Дім проти українців виставив у суді 500 тисяч...

Reply

smijana July 22 2012, 20:31:55 UTC
...імя, сестра, імя!! (с)

Хто представляє Український дім персонально?..
От іуда.

Reply

taras_ermashov August 7 2012, 21:44:55 UTC
Апетити зростають, однак... У 2005 р. "Наша Україна" виплатила "Укр. дому" 300 тис. грн. компенсації "за збитки, завдані установі за час перебування в ньому учасників помаранчевої революції у листопаді-грудні 2004 року".

Reply


НМД chita_i July 22 2012, 22:08:21 UTC
Я вважаю, що голодовка має сенс, коли є резонанс у суспільстві, що є єдиним, на що можуть злякатися "пропагандони" з ПР та інших ворожих українцям угрупувань. А так, хоч людей з 20 вмре з голоду, все буде марно. Я розумію, коли люди сидять у тюрмі, то голодовка може бути єдиним можливим протестом, та й те сумнівним, як на мене.

За мову треба жити, а не вмирати та хворіти. Є інші засоби боротьби. Ну повмирають самі завзяті, і буде знов неприродний відбір.

Reply

Re: НМД smijana July 23 2012, 16:35:53 UTC
Це всі розуміють, тому і не має та купка людей масової підтримки.
Але ж! якщо з точки зору доцільності.. то УПА була недоцільною - все одно СРСР зробив що хотів, Стус недоцільно своє життя так провів як провів - теж нічого не змінив- он як зараз все повернулося.. якщо по осені рахувати - то все не мало сенсу.

А ще.. якщо у когось є кращий план - хай втілює кращий. ..але якщо немає ніякого.. то той хто робить хоч будь-що - викликає повагу. Хай воно не допоможе.. але людина САМА бере і робить те що може, що від неї залежить.
А інші - взагалі нічого не роблять.. просто спостерігають.
..я і себе таким спостерігачем відчуваю.. тому не можу не поважати і не підтримати хоч якось тих, хто ними не є.

Reply


vivagor July 23 2012, 02:37:07 UTC
Кепські справи, якщо так. А втім, нехай персоніфіцирують: хто саме проявив ініціативу з позову - і бойкот.

Reply

smijana July 23 2012, 16:37:32 UTC
..і чорний піар.
Це якщо вони такі гроші гребуть щомісяця, виявляється... що стільки втрачених (чистих, я так розумію), прибутків.... то нічого собі контора.

Reply

vivagor July 23 2012, 16:39:09 UTC
Якщо офіційно ніяких подій ними не було анонсовано, скоріш за все втрачено "чорний нал".

Reply

smijana July 23 2012, 17:12:28 UTC
..та навряд чи почнуть судовий процес, не підкріпивши "білими папірцями" свідчення про втрачені прибутки.

Reply


snigynka July 23 2012, 07:37:19 UTC
ось тому ми маємо те, що маємо. біля того дому мало б бути не 10 людей. і це сумно. всі гарно повиступали в інтернеті, а далі - ой у мене робота, діти і т.д. нічого-нічого в нас не буде. хіба раптом прийде добрий дядя президент і все зробить. але і цього не буде. йому ні звідки прийти. наші люди однозначно мають те що заслуговуються. з цілого києва найшлось 10 людей? навіть не з києва, а з україни. значить нам це по справжньому не треба. НЕ ТРЕБА. і крапка ( ... )

Reply

smijana July 23 2012, 16:40:43 UTC
Та ні, не все через те що "раби"..
Просто після Майдану, коли люди покинули все і прийшли, і вклали стільки сил, часу і коштів.. а все стало ще гірше як було (правда, самі вони собі це і зробили.. захотівши БІЛЬШЕ того що зробив Ющенко, захотівши все і одразу! - відвернувшись від нього, ніби була альтернатива..) - люди розчарувалися у тому що "воно варте того", втомилися надіятися і гірко розчаровуватися.
...а от щодо голосних слів - це згодна на всі сто.
Це ж очевидно.. хто голосніше всіх кричить "всіх перестріляти", той коли час настане - нікуди не піде далі дивану з ноутом.

Reply

snigynka July 24 2012, 06:03:06 UTC
за один раз нічого не буде - це я про майдан. ющенко - це... навіть не хочу починати. правильно зробили, що відвернулись. це найменше, що він заслуговує. та варто подивитись ЩО він зараз верзе і робить. для мене він такий же, як всі вони решта.
ну якщо наші люди стомились (від чого??? постояти на вулиці і висловити свою позицію), то і пожинають все те, що є

Reply


snigynka July 23 2012, 07:39:00 UTC
і я даю гарантію, що якщо вони дійсно подадуть той позов, то ніхто не рипнеться. всі повозмущаються в неті і ляжуть ввечері спокійно спати
це ціна нашого патріотизму

Reply

smijana July 23 2012, 16:43:29 UTC
Так, схоже на те..

..і це все ще тому що у нас немає протидії - адвокатів, юристів, тих які за допомогою законів повернуть позов проти тих, які його подали.. наприклад, звинувативши їх у подвійній бухгалтерії або накопавши компромат про "темні дєлішки".. так щоб штраф за них перекрив ті 500тис. грн. втроє!
Бо тільки це є дієвою зброєю.. а решта "дій" - це власне що повозмущатися.. а що ще можна, з вилами зайти в зал суду?..

Reply

snigynka July 24 2012, 06:09:02 UTC
я думаю, все є в нас. справжнього патріотизму немає і єдності. усвідомлення, що від мене теж щось залежить. і.т. і . т.п. просто все продається і все купується...

ото згадувала недавно, як притиснули тих хто секонди тримає. яка реакція була??? і на площі вийшли і в Київ поїхали...Бо то ж шкурне... а мова - та кому вона треба та мова....

одним словом, радянській владі багато чого вдалось. ще би пару десятків років і всі б дійсно повірили, що є єдина радянська нація і всі однакові.

Reply

smijana July 24 2012, 19:09:43 UTC
о так.. ще б трохи..
Оте піднесення кінця 80-х початку 90-х хитнуло маятник трохи назад, і якось все-таки поступ відбувся - завдяки всім, дуже багатьом людям..
..а тепер ніби знову все налаштувалося повернутися, і то ще чи не далі ніж було за радянських часів...

Reply


Leave a comment

Up