А ГДЕ ГАВНОКОМАНДУЮЩИЙ,БЛЯТЬ?

Oct 27, 2019 10:59


ЖИДОВСЬКИЙ Пиморський суд Одеси ухвалив рішення про ліквідацію аеродрому «Шкільний», який має стратегічне значення та є єдиним на Півдні країни, який перебуває у стані повної бойової готовності.

Про це повідомляє прес-служба Повітряного командування «Південь» у Facebook.

«Повітряне командування «Південь» неодноразово заявляло, що сам факт навіть спроби відчуження території стратегічного військового аеродрому ніяк не може бути законним в країні, що веде війну. Але в одеській мерії і у замовників забудови території військового аеродрому, судячи з усього, зовсім протилежний погляд на питання державної безпеки країни», - зазначається у повідомленні.

Також у командуванні «Південь» підкреслили, що військовий аеродром «Шкільний» є на сьогоднішній день єдиним на півдні України, який перебуває у повній бойовій готовності. У повідомленні перераховуються пункти, які підтверджують важливість летовища:

На його території базуються винищувачі, які несуть бойове чергування, охороняючи південні кордони країни;

Аеродромом користуються авіація Державної прикордонної служби України, авіація ДСНС і ВМСУ, військовий авіаційний завод;

Тут під час проведення міжнародних навчань розташовується дислокація літаків країн Північноатлантичного альянсу;

Він регулярно приймає літаки з пораненими бійцями в зоні проведення ООС.



Нагадаємо, у травні 2018 року сталося рейдерське захоплення аеродрому «Чайка» під Києвом. А прокуратура Дніпропетровської області допомогла повернути місту Дніпро спортивний аеродром «Кам’янка» та земельну ділянку. Їх загальна вартість оцінюється у понад 2,3 млрд грн.

зрадники, ЗЕдебили, ВІЙНА, жыды

Previous post Next post
Up