Вино від "PBD" пішло по світу

Nov 23, 2016 20:22

Сьогодні у ФБ побачив оцю новину і маю одразу ж похвалитися.

Пише Денис Добра, головний Друг Боржавської вузькоколійки, який і до Берегова приїздив по її справі - встановлювали у вагонах поїзда Виноградів-Хмільник термометри (див. ​"Друзья Боржавской узкоколейки" провели акцию о правах пассажиров на железной дороге")

Отже:

"Друзі пізнаються в ... файному вині! В суботу отримав від Dmitro Kobrinski вино, яке виготовив і передав мені [censored] Pan Baklazhan - "Prvo Balkansko Dvoriste" Crno stolno suho vino з Берегова, для зустрічі друзів з Києва... Сьогодні дружина зготовила вечерю і я вирішив провести дегустацію ...Відмінне молоде мерло !!! Дякую друзі! P.S. Пляшка і корок автентичні - бокали з дружиною маємо різні і дуже давні../ ну щоб не плутати )))"



Що можу сказати? Вино й справді вийшло непогане. Робили його всією родиною зі звичайної "ізабели", але з душою підійшли до справи. Щодо дизайну, то я знав, що попри певну критику, мають знайтися й ті, хто гідно оцінять весь цей мінімалізм. Тару заготовляв заздалегідь,  звільняючи її від чудового пива "Опілля". Якщо ділери не підкачають, то до наступного сезону заготую ще кілька ящиків.

Підсумок посту: торгівельна марка "Перший Балканській Двір" почала завойовувати ринки. Окрім низки презентаційних роздач, вже кілька літрів й продав. Бо треба ж за щось і палінку купувати.

Ну, й музики вам у стрічку. "Ай, доле моя, доле" од "Гудаків", LIVE:

image Click to view

музіка, Закарпаття моє, Балканський двір, самогон-вино-пиво

Previous post Next post
Up