Чанахи по-львівськи (простий рецепт в гусятниці)

Mar 04, 2016 16:37

В традиційному рецепті потрібно використовувати сковороду, каструлю, порційні горщики, а також задіювати духовку. Горщечків у мене немає, посуд я не люблю мити, тому все роблю в гусятниці і на газовій конфорці.

Read more... )

кулінарне

Leave a comment

Comments 26

freken_magda March 4 2016, 15:36:29 UTC
Все так) Только лук не кладу.

Reply

nadozvilli March 4 2016, 15:39:13 UTC
тут лук не главное, главное - чеснок )

Reply

freken_magda March 4 2016, 15:47:00 UTC
)) чеснок - да, это обязательно))

пысы Я все поняла в тексте, кроме крiп. Что это?

Reply

nadozvilli March 4 2016, 15:48:48 UTC
укроп же!

Reply


mr_formazon March 4 2016, 16:00:31 UTC
nadozvilli March 4 2016, 16:32:41 UTC
спасибо )

Reply


atsman March 4 2016, 16:08:22 UTC
Ммм... Дуже смачно виглядає...

Reply

nadozvilli March 4 2016, 16:32:59 UTC
а запах! ;)

Reply

atsman March 4 2016, 17:07:58 UTC
Ням-ням. :)))

Reply


Класс! dymontiger March 5 2016, 09:09:46 UTC
Хорошо провести выходные дни:)

Reply

Re: Класс! nadozvilli March 5 2016, 10:43:04 UTC
спасибо, постараемся )

Reply


liniya_jizni March 5 2016, 09:11:17 UTC
Вкуснота! Хорошо, что скоро обед, а то слюнки потекли))

Reply

nadozvilli March 5 2016, 10:43:35 UTC
смачного )

Reply


Leave a comment

Up