Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
nadozvilli
Чанахи по-львівськи (простий рецепт в гусятниці)
Mar 04, 2016 16:37
В традиційному рецепті потрібно використовувати сковороду, каструлю, порційні горщики, а також задіювати духовку. Горщечків у мене немає, посуд я не люблю мити, тому все роблю в гусятниці і на газовій конфорці.
(
Read more...
)
кулінарне
Leave a comment
Comments 26
Next
freken_magda
March 4 2016, 15:36:29 UTC
Все так) Только лук не кладу.
Reply
nadozvilli
March 4 2016, 15:39:13 UTC
тут лук не главное, главное - чеснок )
Reply
freken_magda
March 4 2016, 15:47:00 UTC
)) чеснок - да, это обязательно))
пысы Я все поняла в тексте, кроме крiп. Что это?
Reply
nadozvilli
March 4 2016, 15:48:48 UTC
укроп же!
Reply
Thread 5
mr_formazon
March 4 2016, 16:00:31 UTC
Reply
nadozvilli
March 4 2016, 16:32:41 UTC
спасибо )
Reply
atsman
March 4 2016, 16:08:22 UTC
Ммм... Дуже смачно виглядає...
Reply
nadozvilli
March 4 2016, 16:32:59 UTC
а запах! ;)
Reply
atsman
March 4 2016, 17:07:58 UTC
Ням-ням. :)))
Reply
Класс!
dymontiger
March 5 2016, 09:09:46 UTC
Хорошо провести выходные дни:)
Reply
Re: Класс!
nadozvilli
March 5 2016, 10:43:04 UTC
спасибо, постараемся )
Reply
liniya_jizni
March 5 2016, 09:11:17 UTC
Вкуснота! Хорошо, что скоро обед, а то слюнки потекли))
Reply
nadozvilli
March 5 2016, 10:43:35 UTC
смачного )
Reply
Next
Leave a comment
Up
Comments 26
Reply
Reply
пысы Я все поняла в тексте, кроме крiп. Что это?
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment