Трохи не про майстер-класи, а про натхнення. Натхнення готувати, фотографувати, викладатися, робити кадр за кадром. Інколи це досить важко роботи, але якщо не зупинятися - можна чогось досягти. :)
Шеф-повар и мексиканский шедевр. Масло. Холст. Кукуруза. О том, как я побывала на Street Food So Good, а точнее на мастер-классе самом что ни есть кулинарном.
Простите, что на русском, почему-то сегодня не то настроение...
Оригинал взят у aprilwitchka в Шкварка як таємний інгредієнт задоволення Коли в далекі часи відважним мисливцям вдавалося добути мамонта, частину його вони тут же з'їдали. Але, все, що вони не з'їли відразу, або добре не заховали, доїдали дикі звірі, а на завтра стадо мамонтів йшло геть і їжі знову не вистачало. А може, навпаки, мисливцям вдавалося відібрати м'
( Read more... )
Моя прихильність до Шкварки почалась ще за рік до того, як я скуштувала перший смаколик від кумів. Мені просто сподобалась щирість та справжність концепту проекту Шкварка. Домашні лєґуміни. Я дивилася на сайт, де куми дбайливо розклали свої чудові смаколики для насолоди наших шлунків та очей і мені хотілося розказати про ковбаси та паштети усім,
( Read more... )