Квасім па аўторках - 4: Славянскі (Полацкі бровар)

Aug 04, 2009 15:16

Ці усе ведаюць, што такое бензаат натрыю? Калі хто забыўся, наагадаю, гэта вельмі распаўсюджаны кансервант, які сустракаецца паўсюль, ад кілбасы да газіроўкі. Злучаючыся з аскарбінавай кіслатой (ага, з вітамінам С) ён утварае бензол, не самае, мякка кажучы, карыснае здароўю рэчыва. Ну, яшчэ ён можа ў пэўных выпадках разбураць ДНК. Вось такі кошт ( Read more... )

напоі, квас

Leave a comment

Comments 2

ex_krywal August 4 2009, 14:56:19 UTC
якраз зараз п'ю квас "Хатні" "Спраўны"
квас браджэння.

акрамя лімоннай кіслаты, нічога такога ў складзе няма.
чыста беларускамоўны і насамрэч смачны :)

Reply

jurkas August 4 2009, 19:33:15 UTC
Ну дык і я пра тое ж самае

http://jurkas.livejournal.com/49682.html

альбо адразу

http://jurkas.livejournal.com/tag/%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%81

:))

Reply


Leave a comment

Up