Ці усе ведаюць, што такое бензаат натрыю? Калі хто забыўся, наагадаю, гэта вельмі распаўсюджаны кансервант, які сустракаецца паўсюль, ад кілбасы да газіроўкі. Злучаючыся з аскарбінавай кіслатой (ага, з вітамінам С) ён утварае бензол, не самае, мякка кажучы, карыснае здароўю рэчыва. Ну, яшчэ ён можа ў пэўных выпадках разбураць ДНК. Вось такі кошт
(
Read more... )
Comments 2
квас браджэння.
акрамя лімоннай кіслаты, нічога такога ў складзе няма.
чыста беларускамоўны і насамрэч смачны :)
Reply
http://jurkas.livejournal.com/49682.html
альбо адразу
http://jurkas.livejournal.com/tag/%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%81
:))
Reply
Leave a comment