Чістєйшей прєлєсті...

Apr 13, 2019 12:51

... чістєйший образєцПункт 1. Кого б не вибрали на цих виборах, винен Порошенко — оскільки розчарував людей ( Read more... )

політика, поточне

Leave a comment

Comments 3

kondybas April 13 2019, 15:06:54 UTC
Я не відмовляю народу у виборі. В нас вільна країна, і кожен може голосувати на свій розсуд.

Що не відміняє того сумного факту, що, згідно за правилом Парето, 80% всього інтелекту належать лише 20% населення. І ще 20% населення, що є цілковито повноправними виборцями, нездатні зробити будь-який раціональний та осмислений вибір, а у виборі керуються виключно емоціями та імпульсом.

Reply

ichthuss April 13 2019, 16:30:27 UTC
Мова про те, що Тайлер одночасно вважає, що у всіх негативних наслідках приходу Зеленського винен Порошенко, що змусив народ голосувати проти нього, а не народ, який не подумав головою, і водночас свою позицію вважає продемократичною. Окремо ці позиції цілком дружать з логікою, але не разом.

Reply

kondybas April 13 2019, 16:42:50 UTC
Ну, то я неправильно зрозумів пост. Тайлер мене забанив ще десь років два тому, і я, щиро кажучи, гидую ходить в його гадюшник.

Особисто я вважаю, що ЗМІ за останні 4 роки (в 2014 ще боялися "хунти") займалися виключно нагніталовом чорнухи. Глобальне ТСН по всіх телеканалах - згорів сарай, задавили цуценя, п'яні втопилися, авто врізалося, пограбували пивний ларьок, п'яте, десяте, коли б не прийшов до батьків, в них фоном суцільне нагнітання гівна. І все це гівно старанно асоціювали з владою. Врешті, нездатні до раціонального мислення, втомившися від гівна, захотіли чогось світлого та чистого. І тут їм підсунули коміка. От тільки комік попався абсолютно третьосортний. Втім, для тих 20%, хто обирає на емоціях та імпульсі - це не перешкода.

До речі, прогнозую доволі різкий розворот всіх ЗМІ, які почнуть так само масово нагнітать ейфорію у випадку перемоги Зеленського. В повному відриві від реальності. Але для тих самих 20% "жить станєт лєгчє, станєт вєсєлєй". Вони абсолютно щиро в те віритимуть.

Reply


Leave a comment

Up