Leave a comment

Comments 7

rvun January 5 2021, 08:18:34 UTC
Пацани, ви починаєте ловити блох. Втім, вам ще треба навчитися передбачати момент, як з ФОПами, аби осідлати такі назрілі
двіжняки перед ригами і тоді ціни вам не буде в базарний день. Розумне звернення, візьміть і запиляйте ще офіційну маляву в зверненнях до президента і ВР - бо це декларація, а то буде законне звернення 25 тисяч громадян до влади.
Зробив би сам, але зараз електронні ключі для реєстрації петиції немає змоги використати, а вечері ви вже запиляєте, я в вас вірю.

Reply

ibigdan January 5 2021, 08:34:57 UTC
ФОПи з самого початку були осідлані Медведчуком, і були категорично проти будь-яких інших партій.

На відміну наприклад від протесту асоціації рестораторів.

Reply

ext_5581667 January 5 2021, 08:42:25 UTC
вы хотите сказать, что те кто начал собирать ФОПов на протест изначально спонсировались Медвечуком? Интересно, и как мне, ФОП, который ненавидит эту тварь теперь жить :)

Reply

ibigdan January 5 2021, 09:01:30 UTC
Так же как и мне :)
Такая вот неприятная штука - политика.

Reply


stainlesstlrat January 5 2021, 09:57:26 UTC
2. Передача справи в СБУ і перекваліфікування його за статею «тероризм».

Смешно блять. А что мешало этл сделать еще а 2016 году? Нихуя себе, взрывают человека в ценре Киева - хуйня, это никакой не терроризм! И СБУ - не при чем. А тут внезапно прозрели.

Итак: генеральные прокуроры Шокин, Луценко, Рябошапка и наконец Венедиктова. Никто из четырех Генпрокуроров почему-то не обязал расследовать СБУ этот факт как теракт.

Вопрос: как так?

Reply

rvun January 5 2021, 10:52:22 UTC
ви, пане, самі до цих чудових людей не можете дописати слово "підори"? У всіх - політична доцільність, і якшо Шокін і Луцик чудово б тягли резину, бо окрім того, що тут грохнули білоруса є й тий момент, що в армію йшли Богдани, які виявилися на 2 млн. грн. дешевші за білорські мази, хоча різняться лише шильдіком, то у випадку Рябошапкі і нинішньої прококурки - це була спроба показати силу, от тут якісь ветерани-волонтери, ща ми вас рилом в багно. Але виявилося, шо оце рило в багно готові робити тіко прококурка і Рябошапка, бо після судді Кірєєва і якоїсь слідчої Лілії хзяктамїїпризвище - в біга на РФ за похлопування по плечу у якості нагороди - не так багато дурнів готові так вишукано покінчити з життям. Якось так я гадаю. На Луку не хотіли батон кришити, бо білорусів багато, а рулює сусідньою державую один конкретни диктатор. Коротше - дикуни, шо там, шо тута, всі закон намагаються підмінити нагальними потребами.

Reply


Leave a comment

Up