Leave a comment

Comments 23

ajento October 26 2020, 15:25:39 UTC
да и болт на него

Reply


kondybas October 26 2020, 15:28:41 UTC
Я знаю ще одного, з чотирма простроченими повістками...

Reply


rvun October 26 2020, 16:04:59 UTC
Тоб-то виявилося, що земля кругла, і коли ти стаєш на службу сили зла, то крок вліво чи вправо - може виявитися останнім? Побільше таких історій, бажаю цьому видатному співцю і волонтеру добре захищати нашу батьківщину на сході. Бо в чім проблема, власне, для волонтера і співця? Подобається за Україну дбати втеплому кублі з хуєм Зеленського в роті, але не подобається, що треба, як сотні тисяч чоловіків з України - боронити Україну там, де стріляють і взагалі всеосяжне перемир'я? Коротше - хорошого медового місяця жабі й гадюці. Про Хомчака з відосів Шапошнікова про Іловайськ - цілком все зрозуміло, покинув війська, тікав самотужки лишивши підрозділи без управління.

Reply

yura_vn October 27 2020, 08:12:25 UTC
Хоча я й вважаю, що Хомчак ручне мудило Коломойського, все ж таки потрібно вислухати протилежну сторону.
Ситуація з Шапошніковим склалася така, що він відстав від групи Хомчака в яку входили Береза, кілька поранених бійців спецназу і ще кілька бійців. Є такий відомий солдат та відеоблогер Валерій Ананьєв, в нього є інтерв'ю з відомим дослідником Іловайську та автором книги про ці події "Іловайський щоденник" Романом Зіненком. Так от, він стверджує, що повністю опитав всю групу Хомчака і всі, крім Шапошнікова стверджують, що Шапошніков сам відстав від групи, і хоча це було доволі небезпечно, була навіть відправлена група на його пошуки, але сам Шапошніков з відсталими не відгукувався на пошукову команду, бо думав що то були сєпари. Ну а потім став кудахтати, що всі підараси, їх покинули, на що Береза пообіцяв розбити йому гризло і через "погрози від влади насильством" Шапошніков з'єбнув в США по програмі "захисту журналістів". Так що таке...
Ось повне інтерв'ю Ананьєва з Зіненко -

Reply

rvun October 27 2020, 13:17:04 UTC
Мені - не потрібно ніяких інших сторін. Винний завжди себе вигороджує. Є звинувачення в дезертирстві від Шапошнікова на Хомчака, є відео, яке це засвідчує. Має бути проведено ретельне слідство, тільки воно може виправдати після таких звинувачень Хомчака. Чи що б ви хотіли почути від двох дезертирів, які покинули свої підрозділи, де вони були командирами на бійню кацапам, а самі розвернули буса і худко втекли не надавши ніяких притомних інструкцій військам. Це - вишка в будь-якій армії. Шкода Чикотилу і Онопрієнко не повірили на слово, коли вони розповідали, що сотня-друга закатованих - це не їх рук справа.

Reply

yura_vn October 27 2020, 14:00:41 UTC
Тим не менше - з Хомчаком крім Берези була ціла купа інших людей, включаючи поранених спецназівців і всі вони свідчать що Хомчак Шапошнікова не кидав і нікуди не дезертирував, більше того була організована група для пошуку Шапошнікова.
Ну ось така ситуйовина - є слово одного чувака і є купа свідчень від інших людей спеціально вигороджувати яким Хомчака явно не потрібно.
І при цьому я явно не фанат Хомчака, як на мене він втратив керування військами. Все-таки Роман Зіненко провів титанічну роботу по Іловайській трагедії і просто довіряти на слово якомусь хлопчику з телеканалу - трохи не правильно.

Reply


tank_ua October 26 2020, 17:39:44 UTC
с такими юристами и вообще деятелями, как в РВК - я за певца спокоен. Но за дружбу с соплей - пусть таки понервничает.

Reply


o_teren October 26 2020, 19:24:38 UTC
Вперше почув про цю групу зовсім недавно - побачив їхній кліп "Кіно". Здається, за один цей кліп Тополю можна в москалі забривати: дуже вже там якісь підозрілі натяки на нинішніх клоунів.

Reply

yellowblueflag October 26 2020, 21:50:17 UTC
Та хай милі сваряться :)
Довбойобу "прилетів нєжданчік" -і шо ? Реально цей нєєбічєскій пацан місяць побухає на зборах і повернеЦЦя з абалдєнною "вєсчью" про армєйку
P.S. "нє чітал/слухав, но нє адабряю" - це про мене. І не збираюсь.
Я старий, лінивий - то хай дітки мені цікаву музику приносять. І вони це роблять !! Або сам біжу до них, коли гарненьке у них чую :)

Reply


Leave a comment