Leave a comment

Comments 9

1maksimus September 7 2020, 11:31:43 UTC
И так без конца (((. Как в фильме Доктор Стрейндж.

Reply


rengsolo September 7 2020, 11:31:58 UTC
как так получается, что зажопье каждый раз приблизительно в одном и том же месте страны?

Reply

rvun September 7 2020, 12:03:10 UTC
Нє, ну скаженій собаці - 40 вьорст не крюк, проте заявити, що Кривий Ріг географічно те ж саме, що Єнакієво - надзвичайно сміливий вчинок з Вашого боку.

Reply

sani_smile September 7 2020, 12:14:08 UTC
Зажоп'є в голові.
А якщо серйозно - треба брати ТБ, радіо та газети під контроль, з того всі мізки й залиті кремле-багном. Два порушення законодавства чи фейк-новини - закривати з гігантськими штрафами до уголовки редактору та володарям.

Reply


krbrtr2000 September 7 2020, 11:47:06 UTC
Насправді третій сезон має набагато більше сенсу ніж здається спочатку.

Тут ми нарешті бачимо, що мізки мешканців просто влаштовані так щоб їх задурювали дегенерати. Та й не такі вже вони дегенерати у порівнянні з мешканцями.

Крім того виявляється що самовідданість, відвага, справжній героїзм то є прояв дій лише невеликого відсотку свідомих громадян, які помилково приписували всім мешканцям.

І найголовніше - що робити в четвертому сезоні свідомим громадянам якщо мешканці воліють бути рабами дегенератів?

Reply

rvun September 7 2020, 12:09:09 UTC
ай, лана, такі в вас висновки. Тре було прийняти Патріотичний акт і всіх, хто займається пропагандою на користь агресора - ссилати на уранові копальні - тоді б ви виявили, що населення не прагне бути рабами дегенератів, а всі поголовно бандерівці. Гебельс з дідом Адді теж норм пробіглися по мізкам німців і ті преспокійно різали власних співгромадян лише тому, що ті були євреями, циганами чи хворіли на психіатричні розлади, не кажучи про бойню, яку вони влаштували всім іншим. Історично видно, що немає ніяких "отаких" - є цілеспрямована пропаганда, що в купі з поганим життям, не залежно від причин цього поганого життя, заставляє громадян шукати ліпших пропозицій. Це наївно і інколи погано для громадян закінчується, проте - всі нації в світі від цього страждають.

Reply

sani_smile September 7 2020, 12:16:44 UTC
Так, нарід до повної довіри і необмеженої демократії не доріс, як бачимо.

Reply

rvun September 7 2020, 12:41:05 UTC
нарід не бичок на пасовищі і не оболтус син, щоб кудись дорости. Світогляд народу формується сотнями років, ми оце хочемо такий нарід, як нам треба після того, як його половину вистріляли і розбавили спеціально для цього завезеними кацапами. Треба реалістами бути і користувати ті методи, які працюють. Перемогти в війні, підняти економіку до рівня "Іспанія перед уходом Франко" а вже потім починати в демократію, як в тій же Іспанії. От Бог з Мойсеєм це розуміли, а ми щось все ніяк.

Reply


tamplier9797 September 7 2020, 12:14:55 UTC
В фильме "День сурка" цикличность действий составляла один день. В фильме "Зеркало для героя" - тоже один день.
В нашем случае цикличность составляет примерно 5+5=10 лет.
Назвать наш фильм "10 лет сурка"? Так это примерно равно средней продолжительности жизни среднего сурка. Отсюда название нашего фильма напрашивается само собой:
"Жизнь сурка"

Reply


Leave a comment

Up