Який особистий контроль, якщо немає особистості?

Jul 20, 2020 09:00


Тільки хотіла запитати у вас, чи вижив той поранений хлопець, що 4 доби чекав на допомогу?

Обновила стрічку та отримала відповідь від Антивсепропальщика.

Хлопець загинув. В муках 4 доби, без води та жодної підтримки, стікаючи кров'ю на спеці. Нагадую, Зеленський брав цю ситуацію під особистий контроль. Він особисто контролював ситуацію прямо з елітної державної дачі на чорноморському узбережжі, куди відбув вчора на відпочинок, а може, й не тільки.

Жодних заяв не було зроблено у намаганнях евакуювати хлопця, жодних намагань долучити світову спільноту, щоб вплинути на російських терористів. Він геть нічого не зробив. Натриндів на камеру про «ту сторону» та поїхав мочити дупу в морьці. Він просто кинув людину на смерть.

Просто уявіть на мить, що це ваша близька людина стікає кров'ю та шаліє від болю на сонці без води. Чотири доби катувань перед смертю.

Будь-хто з порядних журналістів тепер має при кожній нагоді задавати Зє одне питання: він брав ситуацію під особистий контроль, то що саме він, маючи майже необмежену владу в країні, зробив, щоб витягнути хлопця?

Зє навіть не намагається зробити вигляд, що йому не пофігу. Йому байдуже. Брехня про його славнозвісну "людяність" сьогодні остаточно розвіялася. Він навіть на співчуття не здатний.

Вітаю, зєбілоїди. Ви вибрали в президенти цинічного брехливого соціопата.

Анна Оскомина

Якщо вас цікавить, як виглядає особистий контроль президентом ситуації з вбивством військового медика росіянами на Донбасі - то якось отак ¯\_(ツ)_/¯https://t.co/zsHJrIX2Gr

🎥: Софія Середа | Facebook pic.twitter.com/2NPfRCA422
- Букви (@Bykvu) July 17, 2020

Зеленский, Мрази, Политика

Previous post Next post
Up