Як нас з вами взули раз і хочуть це зробити вдруге

Feb 26, 2020 13:02

Завершальний етап багатоходовочки по пограбуванню цілого народу.


Read more... )

Коломойский, Зеленский, Экономика

Leave a comment

Comments 8

ch_vadim February 26 2020, 12:50:04 UTC
Я сейчас спокойней пытаюсь относиться ко всем таким прогнозам. Потому что когда победил гидрант все говорили, что гривня рухнет, и я в это поверил, но она не рухнула, а даже чуть-чуть наоборот. Понятно, что причина, скорее всего в огвз, но сам факт.
И вот опять новость про приват, все пропало, сушите весла. Но я все-таки надеюсь, что эти шакалы так в наглую все ушатывать не будут. Да я уверен, что заплатить придется, но это, к сожалению, выбор большинства. В конечном итоге долар повысится до 30 и на этом и остановится. Все спихнут на Пороха, а на кого же еще? И в общем-то заживут счастливо.
Вот где-то так думаю. ( а точнее даже надеюсь). Потому что если хотя бы один из апоплектических прогнозов сбудется (про дефолт, например), то это будет ад и венесуела, а я слишком стар для этого дерьма.

Reply

ext_5248412 February 26 2020, 13:04:12 UTC
А з мого місця виглядає, що головне завдяки авторам і популяризаторам таких прогнозів ми ще не летимо в прірву, а лиш підлетіли до неї.
І балансуємо.
І існує"ми".
Долар відскочить, так було вже не раз. Коли добре пограбують всіх заробітчан, дрібних експортерів, взагалі всіх, хто ціни рахує в доларах. А потім пограбують всіх, хто в гривні веде діяльність. В тому числі всіх пенсіонерів і бюджетників. Просто їх багато. А грошей мало.(Цей жарт явно хуєграям написала сама бородата бабця- "всіх багато, а всього мало")

Reply

ext_5248412 February 26 2020, 13:10:31 UTC
А прогнози інколи збуваються.
Задайтеся запитанням, чому в Австралії, США і Канаді так багато українців, які не забули свою культуру. Що змусило їхніх предків залишити Україну? Як би сьогодні голосували ті, хто виїхав в еміграцію і ті, що залишилися і прийняли "русскій мір"?

Reply

pixer February 26 2020, 15:09:07 UTC
так в цьому і полягав прогноз, що якщо заберуть Приват то гривня обвалиться.

Reply


Leave a comment

Up