дорослість чи жополизання?

Mar 24, 2010 15:35

На замовлення чоловіка виношу на розсуд громадськості епізод, який стався у нас на днях, і який досі не можемо відпустити.
Отже, вул. Володимирська і лігво Януковича - готель "Інтерконтиненталь". Ми їдемо машиною по дорозі на свій зелений. Я на пасажирському, але слідкую за дорогою-знаками, аби не втрачати навичок. Бачу зелене світло нам, але машина ( Read more... )

ідіоти, жизнєнноє, життя українське

Leave a comment

Comments 37

les_vakula March 24 2010, 14:16:06 UTC
один раз можна було бібікнути, хай би трохи з несподіванки те чудо підскочило)

Reply


dali_bude March 24 2010, 14:31:07 UTC
> "застрягла у підлітковому дискурсі", а всі дорослі люди зробили б так, як він.

Імхо, ти "застрягла" у дорослому дискурсі, а він перейшов до старечого :)

Зупинитися, пропустити, але - без сумніву - оббібікати з ніг до голови. Імхо.

Reply

gohatto_n March 24 2010, 14:32:20 UTC
"а він перейшов до старечого" - кстаті, да.

Reply

dali_bude March 24 2010, 14:35:42 UTC
не лови мене за язик :) я зовсім не знаю твого чоловіка

Reply

gohatto_n March 24 2010, 15:29:59 UTC
я не ловлю. Я сама собі.

Reply


sbalu March 24 2010, 15:09:24 UTC
Ситуация создает опасность для здоровья и жизни. Должность тут не защитит, как и деньги. Ведь этого пешехода банально можно было незаметить. Статусность тут непричем. Побибикал бы - не изза статусности и негодования по этому поводу, а изза угрозы безопасности людей.

П.С. хотя иногда просто устаешь: у меня возле дома вдольдороги три(!) тротуара, и по вечерам люди все ходят по дороге. Совершенно непонятно почему. Даже хотел опрос среди них провести. Раньше бибикал, теперь надоело.

П.П.С. А если бы под колеса полезла бабушка, (это очень часто бывает) изменилось бы ваше отношение к происходящему? Ведь ей-то возможно ты и не стала бы бибикать, понимая ее маразматичное состояние.

Reply

gohatto_n March 24 2010, 15:29:20 UTC
В тому то й справа, що я бібікала б бабульці так само. Коли бачу бабульок, які лізуть під колеса, то не думаю про їхній маразм. А лиш про те, що вони переконані, буцімто "не трамвай - об'їде" і "понакупляли тут машин"... Просто бабульці чоловік би сигналив, а крутелику - ні.
У випадку з тим крутеликом просто пощастило, що дорога була вільна від машин, тож все гарно проглядалося і чоловік встиг зупинитися. А якби обзор закрила маршрутка чи фура?

Reply


drivaner March 24 2010, 15:31:55 UTC
ІМХО - бібікання до лампочки. хоть всі штани собі оббібікай, нічого не міниться, а якби дядько борзий виявився і поліз за бібікання бити морду чи ше шо - так ше би водій і винним був би, хоча б з точки зору ПДД, бо не можна подавати звуковий сигнал в населених пунктах окрім як для запобігання дтп. загрози чи аварійної ситуації вже не було, бо машина стояла, а пішохід собі йшов.
отако.

Reply

gohatto_n March 24 2010, 15:38:30 UTC
"бібікання до лампочки" - згодна, але воно демонструє громадянську позицію)) Імхо, всі акції протесту проти табачника або там читання під сяйвом теж до лампочки, але демонструє, що "простим смертним" не посрать, і якщо дуже борзєть, то народ і востать може.
"загрози чи аварійної ситуації вже не було" - водій мусив аварійно загальмувати аби уникнути ДТП. Чи, скажімо, якщо перебігає дорогу мальчік с мячом, то треба або давити і бібікати, або зупинятися і не бібікати?

Reply

drivaner March 24 2010, 15:42:27 UTC
Бібікання - не акт вираження громадської позиції, а прояв емоцій. не більше, не менше.
Чи, скажімо, якщо перебігає дорогу мальчік с мячом, то треба або давити і бібікати, або зупинятися і не бібікати? - звичайно ж, зупинятись і не бібікати. Тут питання не в соціальному статусі "мальчіка з м'ячом", а в підході водія до питання. Треба берегти власні нерви :)

Reply


ruzvelt March 24 2010, 15:32:46 UTC
А мені от цікаво як би ви всі принципові заговорили якби той пішоход з дуру пальнув би з пістолета по машині ?

Reply

gohatto_n March 24 2010, 15:39:29 UTC
знаєш, я принципово не пропускала джип з дальнім, мала ДТП і проблеми, але від цього моя принципова позиція не змінилася. На відміну від позиції чоловіка, я так розумію. Бо раніше він теж був "принциповий".

Reply

ruzvelt March 24 2010, 15:41:46 UTC
Я схиляюсь до думки, шо якшо принципи приносять неприємності і якщо ними поступитися то нічо з тобою не станеться, то треба задуматись над своїми принципами

Reply

orestk March 24 2010, 18:45:25 UTC
Ну якби я був сімейною людиною, то справді хз. А так спробував би його збити, якщо б він відкрив вогонь перебуваючи перед машиною.

Reply


Leave a comment

Up