дорослість чи жополизання?

Mar 24, 2010 15:35

На замовлення чоловіка виношу на розсуд громадськості епізод, який стався у нас на днях, і який досі не можемо відпустити.
Отже, вул. Володимирська і лігво Януковича - готель "Інтерконтиненталь". Ми їдемо машиною по дорозі на свій зелений. Я на пасажирському, але слідкую за дорогою-знаками, аби не втрачати навичок. Бачу зелене світло нам, але машина ( Read more... )

ідіоти, жизнєнноє, життя українське

Leave a comment

Comments 37

ruzvelt March 24 2010, 13:41:17 UTC
Тут треба прикинути варіанти, що я зробив твій чоловік

1 бібкнути і результаті або нічо не зміниться і пішоход продовжить повільно йти, або можна нарватись на якісь гіпотетичні проблеми.
2 не бібікнути і гарантовано проїхати далі без проблем, матів, нервів і втрати часу на це все.

Чоловік поступив розумно і оцінив цього олігарха як можливу загрозу

Reply

gohatto_n March 24 2010, 13:47:14 UTC
Я слідкувала за дорогою і пішохода побачила в останній момент. Не факт, що я встигла б загальмувати. Тобто аби за кермом була я, то могла його збити і справді мати проблеми.
Якби чоловік бібікнув, то може тому крутелику і відклалося, що тут все-таки їздять машини, бо кагбе зелене світло. Або ще аби "прилякнути" його, загальмувавши в останній момент... Може другий раз він би не пер як танк, цей крутелик.

Reply

ruzvelt March 24 2010, 13:49:14 UTC
Не думаю, шо твій чоловік думав його налякати, він просто побачив людину з якою не варто звязуватись, бо може вибігти охорона і розбити вікна.

А взагалі певно спрацювало правило не чіпай г..., не буде смердіти

Reply


(The comment has been removed)

gohatto_n March 24 2010, 13:48:23 UTC
мені здається, чоловіки - як самці - підкоряються найкрутішому самцю з великим... гаманцем. Для жінок ці закони стада не так діють, і прогнозую, що більшість жінок висловиться за "оббібікала", а більшість чоловіків - "покірно пропустив би".

Reply

gohatto_n March 24 2010, 13:48:39 UTC
і мене це все бісить, так!

Reply


boga4 March 24 2010, 14:05:18 UTC
краще пропустити пішохода, якщо він тупий або розсіяний, або наглий і виліз на дорогу там, де не положено правилами - не збивати ж його. а посигналити, звісно, варто. лізти на червоне світло, ще й врозвалочку - дурість, яка коли-небудь закінчиться під колесами (якщо врахувати, скільки водіїв купило права і не знають правил, або теж вважають себе "крутеликами", то й на зелене світло акуратно іти варто, дивлячись, чи не їде якесь бидло. тому чуваку послугу б зробили, якби постійно нагадували, що він не туди пре)

Reply


fofka March 24 2010, 14:12:44 UTC
вчора по затору тягнувся поряд зі мнов майбах.
нічого, красива машина.

так я аж чекав, щоб він мене підрізав, абощо...
ух я б тоді йому піпкнув...
а він, гад, чинно-мирно так...
безсовісний.

Reply


elenna_ March 24 2010, 14:14:01 UTC
Нужно было давить чувака, адназначно! :)

Reply


Leave a comment

Up