Olemisen riemu

Jun 23, 2010 22:57

Mitä minä pelkään? Olen osa äärettömyyttä.Olen osa kaikkeuden suurta voimaa,yksinäinen maailma miljoonien maailmoiden parissa,niinkuin ensi luokan tähti, joka sammuu viimeksi.Riemu elää, riemu hengittää, riemu olla olemassa!Riemu tuntea ajan jäisen-kylmänä valuvan suoniansa pitkinja kuunnella yön hiljaista virtaaja seisoa vuorella auringossa. ( Read more... )

olemisen riemu, edith södergran, zen, kaikkeus, runous, onni

Leave a comment

Comments 4

kjerigta June 23 2010, 23:48:01 UTC
apua, tää sai mut itkemään.... tää on niin vavahduttava ja kaunis.
(olen aika otollisessa mielentilassa tälle juuri nyt.)
kiitos tästä södergran-muistutuksesta.

Reply

epilepsyblues June 24 2010, 08:24:40 UTC
Ole hyvä. Olen itsekin useamman kerran itkenyt lukiessani tämän. Ensimmäisen kerran joskus yläasteen äidinkielentunnilla, kun opettaja yhtäkkiä vain laittoi eteeni tämän runon... Piti tehdä sen pohjalta joku tehtävä, mutta minä vain aloin itkemään ja kaikki piti minua idioottina tai hulluna.

Reply


eurooppa April 18 2012, 13:34:02 UTC
tulin vaan tähän kyselemään kun nyt jopa.. vasta tajusin että sulla on mun vanha tunnus vielä kavereissa mutta et oo lisänny tätä uutta. ja nyt en oo ees varma että miten päivität tätä journalia.

eli jos pääsisin vielä lukemaan tällä uudella tunnuksella, jos kirjottelet tänne edelleen, niin se ois aika jees.

t. noora

Reply


(The comment has been removed)

epilepsyblues August 1 2012, 08:32:52 UTC
Hei, mulle tuli tosi hyvä mieli tästä viestistä. Ei tarvitse olla pahoillaan mistään enkä kanna mitään kaunaa sua kohtaan. Kirjoitan tänne nykyään todella harvoin (lähinnä vuodatan pahaa oloani silloin kun menee todella surkeasti) enkä ole pitkään aikaan lisännyt uusia kavereita, mutta jos todella haluat, voin kyllä lisätä sinut.

Reply


Leave a comment

Up