Украинцы миллионами вторгаются в Россию.

Apr 26, 2018 15:58

Это к вопросу о "войне Украины с Россией", о которой любят порассуждать свидомые политологи.
По сообщению министра иностранных дел Украины на встрече с активом украинской диаспоры в Торонто, в России сейчас проживает порядка трёх миллионов граждан Украины.
Оригинал новости -- на украинском, но тот, кто не способен прочесть на этом языке несколько абзацев, недостоин звания "ватник":)

У Росії живе майже три мільйони українців - Клімкін
23.04.2018 09:01 3084
На території РФ нині проживає близько трьох мільйонів українців.
Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час спілкування із активом української громади у Торонто, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Росія веде проти нас війну, але все одно три мільйони українців живуть у РФ. Тобто майже кожен 12-ий українець зараз - у Росії. І серед них є багато тих, хто не любить і Путіна та Росію, але вважають, що не мають іншого вибору. Вони кажуть: ми так все життя заробляли гроші, - і їх треба зрозуміти», - сказав Клімкін.

На його переконання, цю ситуацію необхідно «поступово» змінити. «Постійно так тривати не може. Зараз є певні ідеї і ми їх опрацьовуємо таким чином, аби в Росії постійно три мільйони українців не знаходилися, бо для мене це дуже сумна ситуація», - зауважив керівник МЗС.

За його словами, зближення України та ЄС дещо вплинуло на розподіл українських трудових мігрантів. «Європа відкрилася і ми бачимо, що дехто вже з Росії переїздить у ЄС або повертається в Україну. Водночас, це відбувається дуже повільно», - зазначив Клімкін.

toronto, emigration, russia, canada, ukraine

Previous post Next post
Up