Перевидання минулорічної ідеї та гурт "Три дев'ятки" sync

Nov 20, 2020 23:56


аніме Гельсинг на українські пісні та опис епізодів у військовощоденичковому стилі, з цитуванням пісень яких понакладав ще 2014.07-ого на суцільно триваючий плейліст епізодів, таким чином щоб продивитись 8 епізодів і прослухати одночасно 60 треків можна було двома кліками на віконця ютубів на початку, і при тому воно ше тіпа смішно оберненно-знущальницьки (відеоряд кепкує над піснею і пісня кепкує над відеорядом) сходиться, [на google+]але водночас одним присістом записати чотири години не вийшло, тому ось по частинах поганою звуковою якістю у 2014: ІІ епізод https://photos.app.goo.gl/PdEV3Ufcckj5iJ7h8, від III до IV епізоду https://goo.gl/photos/5RRMWgeXiNyFTnpm7 епізоди з IV по VIII https://goo.gl/photos/SFS58LvemDXG37wj7



Підрихтував штиво річної давності.

Всі епізоди разом на українські пісні. Із тої ідеї, що відеоряд можна сумістити непричетною музикою, підібравши вдалі секунди одночасового вмикання, безвтручально, лише клік на одному й другому програвачі.



І. Коротка історія.

Інтегра: «Ви порушили підлеглі нам володіння католицької Ірландії, негайно покиньте територію!»
Андерсен: «А я заблукав!»

https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/868427033252947/

Довша:

(знову нагадування про 18+)

Перша пісня - перша в Gloria альбомi, «За вікном починається день - завойовує місто». Маленька спадкоємиця вампіроборчого клану біжить підземеллям.

«Знаєш, я... так багато віддам... щоб наповнити змісто-о-ом-м-м»,- по п'ятах переслідувана рідним дядечком з тілоохоронцями. https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/832365393483790/?t=63

"Твоє життя..",- промовляє той разом з Вакарчуком, пересмикуючи затвор. «Зайде до мене в гості знов...»,- Інтегра згадує батька, що заповідав в підвалі певну зброю, що захистить.

«Подивись...»,- пусті очниці трупа витріщаються на дівчинку на місці того, що мало би захистить, та почува себе збентежено і розчаровано.

«Я так довго чекав!» Торжествуючий дядечко прострілює Інтегрі руку, кров хльостає на стіни й трупа, родич готується натиснути курок для прийняття у власність спадку, аж раптом в темноті щось шелестить й плазує, тілоохоронці помічають вампіряку, що звільняється з гальмівних ременів. Занавіс. Десяток рочків потому.

Пісня друга. Новий пастор перекусав поліцію й паству що приходила по слідчо-розшукові дії. «Темна ніч намалює знак, світло вдома не виключай...». Постріли пронизують пітьму церковну, упирі гуляють лісовими стежками, оперативний штаб приймає до шатра лицаршу білокосу. Попри скепсис керівників координаційного центру, директорка Ордену радить відкликать людей, що нічого не вдіють з бронежилетами та вогнепалом проти розгулу нечисті.

«Я прийду...непомітно так... Вай-вай-вай, не засинай!»

Назустріч єдиній вцілілій поліцменші вирушає спеціаліст у багряних шатах, дівчулю вже на той час перехопив й облапав кровожерливий пастор, планує спершу позбавити цноти перш ніж цупити кров безнаказно. Інакше, по правилах, обернеться вампіром, а нецнотливі укушені поповнять хазяїну слуг, тобто, гулів-упирів загнилих.

Спеціаліста радо зустрічають усіма калібрами, той роздягнений щільним вогнем до кісток і мяса, але умудряється відновитися з костюмом разом. Починає з пістолету вкорочувати нечисть, пастор хапається за останній шанс - пропонує спеціалісту вдати що не помітив як утік супостат, зате молодиця живою залишиться. Проте граф з вампірського антитерорру перепитує дівчину чи вона непорочна - і слідом прострілює наскрізь, разом з неприятелем, й зі мовчазної дівчачої згоди робить своєю служкою нічною. Віднині не рахується серед живих, хоча й продовжує боротись на благо людиськ.

Наступні пісні: День у день: «Хіба не бачиш ти - як не живу без тебе я», Невидима сім'я:«Так хочется пити знов вино i кров, а всього так мало»,- хоча в найближчій антитерористичній діяльності аж до самого крайнього випадку поліцменша відмовиться кров смоктати, крім як у директорки з пальця. Це її хазяїн може собі дозволити з донорських пакетів нализатися.

А, тим часом, на спірній території Ірландії вже починається міжконфесійне протистояння, бо водночас з орденським загоном прибув католицький спецназ - святий паладін з Ватикану. https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/868421463253504/?t=1722

ІІ. "Троє чудової пари"Крімсонюків ( переклад), - вперше на пам'яті, упирі вистроєні в боєві порядки, з написами й недремлючим оком на щитах.

https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/1200009043386088/?t=549

Зомбаки на туристичнім автобусі вирушають на погром приватної власності, що насправді розвідка боєм, про що знають брати-командуючі - тітушна гопота та білий прапорщик, проте сподіваються щільністю вогню керівництво дістати, що саме екстренно засідало. Інтегра показувала вживлене в дохляків електронне начиння.

«Cling-clang. Is the metal in my head when I walk», - y варіанті накладення на один суцільний альбом Горилляк: https://photos.app.goo.gl/PdEV3Ufcckj5iJ7h8

Зокрема, внучка Ван Хельсинга відмічала, що жоден укушений незайманий не переметнувся до вампірства, усі одразу ставали гулями-зомбаками, значить, хтось втручається в саму вампіричну суть й про нечисть не менш від святих борців знає.

В цей час вибухають двері на ґанку маєтку, держохорона не справляється, засідаюче товариство заблоковано в залі конференцій, евакуаційний гелікоптер займається.

Прикривати тили доручено «артилерії» - Серас з танкобійним калібром ґвинтівки, в контратаку пішов Дворецький-Сміттяр, згадати молодість, як нитями гітлерівців вирізав. Захоплений зненацька, розпадається стрій зомбаків, нитки чіпляють понад щитами, рвуть пірсинг й цуплену сигару. Коли, нарешті, стрій щільніше змикає - прилітає фугасним вглиб упирячого ряду. Гопник, гублячи руку, до зали засідань добігає, отримує від серів поважне вітання й розстріл револьверами попід дверями.

В цей час прапорщика в підземеллі доїдає призовний собака, Алукардів фаміліар. Музика - черговий ремікс Kids with Guns з альбому D-sides Горилляк або One-Winged Angel з Final Fantasy VII (доступне отуто https://www.facebook.com/stefan.blog/videos/1028570473915242)

Насамкінець самоліквідації сигналом зі штабу, напічкана мікросхемами гопота встигає повідомити одне слово - хто причетний до нападу. Похорони, занавіс. «Many, many people I've known got lost»;,- піснi Bill Murray та Highway епізод завершають.

https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/831257476927915/?t=2144

III. За якоюсь конспірологічною традицією - герої вирушають шукати нацистів в Бразилію, перед цим відвідуючи очну ставку на запрошення начальника відділу божевільних кілерів Ватикану, на якій ледь не почубилися Андерсен зо Алукардом під «Слонячі теревені» Кармизинового Короля, завдяки поліцейші були вчасно розведені керованим натовпом пенсіонерів. https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/788926541161009 Видобувши, нарешті, «будь-ласка», Максвел показує Інтегрі що хотів: як не дивно, у католиків багато у післявоєнний час рятованих гітлерівців - питанням їх переховування Святий Престол займався.

Отже, до Бразилії вирушає усе дійство, весь цирк: Алукард, помічниця, найманець.



Оголошення війни розпочалося зі штурму готелю підрозділами корумпованого АТОштабу, передовий загін отримав наказ в живих нікого не лишати, що у випадку з важкоубійним вампіром та звичайним (не освяченим, не срібним) вогнепалом виявилось нездійсненно.

З телевізора за дійством спостерігає паладін, в кімнаті з дитячими малюнками на стінах, бо святий отець опікає сиротинець. З двох монашок навчив навіть машини для вбивства: для розправ над фанатиками й терористичними комуністами, про це в окремій манзі Crossfire, Максвел теж Андерсенів вихованець, сану архієпископу досяг напередодні походу на палаючий Лондон, на чолі аеромобільних хрестоносців для покарання єретиків та монстрів. Але про це згодом.

Бійня була задумана мілленіумським куратором, аби витратити антагоністу побільше боєзапасів, а далі в хід пішли ілюзії та чарівні карти, що немало поліції та журналістів довкруж розльотом порубали, бо медіаподія зібрала кільце зівак, довівши сумарну кількість жертв боїв до ста семи.

IV. Eвакуюватись з Бразилiï звичайним шляхом уже не можна, бо оголошенi в якості терористів у розшук, Алукард як буденну справу запропонував угнати лiтак (данні взяті з манги, бо екранізація це не тільки адаптація, а й часом скорочення оригіналу), як тут з мордобоєм подоспiла пропозицiя з Ватикану - там вмiють визнавати спiльного ворога на основi розвiдданних. З чим товариство до Англiï в Палац і прибуло, на додачу до Максвела та лордів за столом. Алукард ще покидав охорону щоб привітатись з Королевою, якою пам'ятає ще молодицею в тисяча дев'ятсот сорок четвертому.

Закiнчилось все презентацiєю внутрiшньонiмецьких розборок, якi показав телепортований демонокотик з чорно-білого планшету, чуда німецьких розробок. Нацисти по відеоконференцзв'язку офіційно оголошують пляни, без вимог та цілей, просто щоб повоювати.

https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/857370154316647/?t=689

Бешкетникам обіцяють гідну відсіч, стрíляють в голову верфольфному послу, що останньому зовсім не шкідливо, й розпочинають підготовку до ймовірного удару. Інквізиція ватиканська тим часом натикається на повсюдну засаду: куди б не пішов паладін Андерсен - вже чигають екіпіровані загони прибічників вампірів та зрадників.

[дійсно, ґвинтокрили, а не вертоліти!]Доки в штабі національної оборони прикидували звідкіля чекати удару - вже захоплений авiаносець королiвських ВМС під час випробувального ходу.
Не встиг орден викласти свій план дій - уряд послав зі SAS двійко ґвинтокрилів (CH-47 «Чінук»), змушкетених одним пострілом ще на підльоті. Тієї ж участі зазнали залп ракет та літаки швидкуючі.
Супротивник володiє магiчними кулями, що посилає співоча вервольфівка (в оригіналі на цьому місці грає "Вольний Стрiлець" Карла Марії фон Bебера). Проте нi кулi, анi зенiтна установка не зупинили надвисотний лiтак-розвiдник, Алукардовими чарами в повiтрi укріплений, з гробом рiдноï землi й печатками-символами - для подальшого розгортання подiй потрiбного.
Якщо в романi Брема Стокера лиходiй Влад прибував в Англiю на росiйському човнi "Дмитрій", у восьмiй главi Гельсингу силами вiтру та течiï в Лондон його прижене вже авіаносець королiвський (Her Majesty Ship "Ігл"), тимчасово пофарбований на нацистський ("Адлер"), свастикою з кровi зрадникiв, що Рiп Ван Вiнкль пiд час процедури отжиму зняла одним мушкетним вистрілом.


Так би й залишався перекусаний фльот представляти неясну загрозу, якби згори ("Вище неба") не зкинули пекельну особу додолу ("Годинник") .

"Тікай, бо буде війна! Знайди собі місце, де вар'ятів нема!", - але всіх фріків на облавку перевершує вар'ят Алукард: відростає собі ще десять тіньових рук й регенерує як гомунукляк.
https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/887970894589906/?t=503

Застосувавши аналогії воєнних трактатів, Інтеґра коментує що діється в замку після прориву оборони: бійня. Ні піхотні гранати, ні шмайсери, ані панцерфауст не можуть зупинити нечисті, що відновлються за рахунок накопиченної енергії життів, шо колись топтали ряст. Якщо комусь цікаво, то бразильські випиті спецпризначенці згодом фігурують на полі бою у восьмому розділі манґи, коли супроти армій з залізним та срібним оруддям було випущено все населення графового "замку", включно з "протиповітряними засобами". Власнодванадцятируч влаштована кількахвилинна різня ("Люди як кораблі") закінчується переведенням вервольфівки випиттям крові до "душевного БК", це разом з бразильським міні-боссом на рахунку вже два нацистських раба!

Але в тому і виявився Майоровів план, щоб лишити головного опонента на кораблі, звідки нема маневрувань, тому що згідно міфології-вампіри не можуть ані чалапати, ані кажаном перелітати водні простори.

"Все буде добре!"- Крайнiй батальйон летить безборонно до населених рубежiв.

[Езотерична довідка]Алкемічний відступ. Вираз виряченних в безумстві очей нам в цьому аніме багато хто демонструє: переповнює енергії азарт, міць влади над ситуацією, долучення до історичних відтворювань. Майор хотів повоювать як вміли колись: його промова перед тисячею вампірів, "кожен вартий тисячу солдат, а отже, разом нас - мільйон!" - "Й одна людина",- підсумовує Майор, себе означуючи здоровим чоловіком, протягом видань манґи за вечірнім жором гладшає. Реконкісту й культурну експансію проголосив Андерсенів вихованець Максвел, у сані архі-єпископа оголосив смерть нечисті що Англію окупувала, також додавши до неї іновірців та єретиків, через що більше цивільних постраждало. А з прибуттям Алукарду хрестоносці й есесмани навіть виступають проти Гельсингу єдиним фронтом, з Капітаном та Андерсеном в якості тузів у ворожих колодах, бо хоч і троє лишилося з Королівського Ордену на полі бою, 572 ветеранів Panzergrenadier Waffen SS та 2975 "ку-клукс-кланівців" усвідомлюють найбільшу небезпеку, що представляє собою невмирущий граф, особливо як розтікся полинувшими зраками після зняття нульової печаті.



Недремлючі очі в езотеричній традиції - це глядачі з інших вимірів, стежаче потайбіччя або щось духовне на вибір. Лише у Алукарда у здібностях таке наочно наявне, гіпнотизерка Зорін з оком в долоні вже швидше традиція аненербно-врільно-астральна.

Грецькоподібний напис на труні відсилає до манускрипту з алхімії, якщо коротко узагальнити підпис "птаха гермеса" зазначеного на початку серій - головний вампір виступає ніби як опанований невловимий філософський каменій.

Ця його здатність накопичення душ нагадує іншу манґу, де cягнувший божественних висот лиходій Батько під кінець породив-продемонстрував поглинутий ним трансмутаційно люд сивої давнини

(кому цікаво - історія тут: https://stefan-blog.livejournal.com/1414458.html разом з синхронійованими епізодами під ОЕ та Скрябіна що, накладені кількома серіями під один плейліст, підбили колись шукати екранозахоплювальну програму, бо інакше хто буде два вікна ютуба кілька годин одночасно програвати?)

V. "Iкони не плачуть",- слова з журналу так безмежно мало, коли вiйна розпочалась щойно продзенькотiв годинник, розчавлений Алукардовим чоботом на чoвнi, захопленому Рiп Ван Вiнкль. https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/767178370044481/?t=821 "Хочу напитись тобою!" Ветерани боєн п'ють за перемогу, трiскаючи склянками. Водночас, пiд "Веселi, брате, часи настали" (в оригiналi на цьому мiсцi - кавер на Broken English Мар'яни Фейтфулл) летять керованi ракети й десантнi з'єднання.



Вiйськчастини та ПВО захопленi зрадниками, новонаверненi вампирі займають приміщення й Генштабу, проте крошаться, пiд Heroes of Might and Magic 3 - Inferno трек, нитками ангела смертi, дворецького-"шинiгамi". Директорка з ним вирушає до маєтку, залишивши генералiтет тримати координацiйний центр, що гинутиме в бою, замiнувавшись та застрелячись, тим часом переслідувачі намагаються дiстати бронеавто на бiгу фауспатронами, воно перелiтає через барикаду, врiзається у стовп, 23-рiчна лицарша готова до останнього бою.

http://video.meta.ua/9727047.video - з укранськими субтитрами.

[згадуючи 1944-ий]Дворецький ще ранiш зiйшов у прикриття, але як i 55 poкiв тому, його нитки перехопив справжнiй вовкулак, в честь якого й "Вервольфом" названо елiтний пiдроздiл вампiрично пороблених. Того року в Польшi на спецоперацiï з Гробом - молодий Дворецький заключив з Майором якусь угоду, що останньому вдалося втiкти разом з Доком, прихопивши усi дослiдницькі папери й цiннiсть № 00000 - забинтовану мумiю, звану "Воною" - THE SHI.

На тому припиняємо екскурс в iсторiю, молода лицарша з шаблюкою пропонує окупантам різатись по одному, раптом - гульк! З неба - штик! Вурдалака розрива на частини кроплена святістю мiць! Прилiтає дивiзiон iнквiзиторiв, що порушили задум спостерiгати й з ділами геноциджених протестантiв не зв'язуватись.

https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/767171236711861/?t=1242

Солдат погрожує Андерсенові, мовляв, не маєм наказу з вами воювати, краще відходьте. На що той відповіда, що мертв'яки на вулицях у бойових порядках його, як святого паладіна, смущають - ніж спостерігати, краще весела у рясах бійня. Андерсен направляє багнети на Крайнiй батальйон, повсюди рій куль й хлистає кров, лицарша Iнтегра меланхолiчно курé сигарету, поки сліпі пострiли висікають скалки зі стін поруч з ïї фейсом.
Занавіс.



VI. https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/posts/2573087009411611
Пiсля викашування казенноï охорони маєтку гламурним прапорщиком i гопотою в тренiках - було найнято французьких "Диких качурiв", Інтегрою пояснено, що воювати не з полiцiєю та повстанцями, лише впокоювати безсмертну нечисть, на Брема Стокера зicлавшись. Тренуванню посиленного полiсменшею загону присвяченi титри шостого епiзоду, укушена Алукардом дiвчуля виконує ролi артилерiï, великокалiберного кулемету, зенiтноï установки.

Грає "А дерева плакали" чи кавер Депешів Рамштайнами "Let me see you stipt" [під різні варіанти плейлісту цей епізод можна глянути разом з перекладами пісень до аніме сoваних тут https://bitter-onion.livejournal.com/2700306.html].

Три тисячі воєнізованих добровольців з усіх католиславних гуртків збираються на узбережжі для польоту на Льондон, а до маєтку протестантів у супроводі крилатих ракет швидкує повітроплав Зорін (Zorin Blitz) - й порушує наказ не вступати у бій, очікуючи підходу основних сил, за що згодом і й спалюється.

"Вiдчуваю тебе! Такою!", - на фонi накачаних дiвчат за спортивним iнвентарем стрибає тендiтний Вакарчук, про одну свою зорю що залишиться на небi волає, доки зенiтчиця облавок вампiрів дірявить.

Мiццю снарядiв "Vladimir", пущениних зi стволiв VLADimir Harkonnen-ів (це отой лiтучий мужик із "Дюни", що снився Серас в третьому епiзодi, попереджаючи про небезпеку, мимо вiдсилка на Твiн Пiкс пролiтала, чий саундтрек застосовано на знайдену підбірку трейлерів дев'яти епізодів цього аніме https://stepankhrabrov.livejournal.com/video/album/562/?mode=view&id=3047 ), бронедирижабль нечисті зкинуто додолу.



Почалось найцікавіше.

"I чи було усе п'ять столiть назад?" - мова про часи становлення Влада Цепеша як воïна, про що згадано у дев'ятому, суцільно Скрябiново-ОЕшному епiзодi.

Втрачено все важке озброєння й половину особового складу, проте уціліло 42 одиниці, яким не проблема за хвилину здолати роздільну смугу в декілька кілометрів, якби не МОН-ки та розтяжки в зеленці, що однаково реагують на живе й на мертве. Вцілілі есесмани залягають у посадці, а ïx начальниця починає бредогенерувати у психоетер і астрал, чим змушує усiх пoвipити що у червону повню їм дашок рубають гiгантською косою, й уламки стелi сипляться на кiнцiвки та ребра. Шириться дезорієнтація та паніка, бо це неможливо й вести бій не під силу.

Зрозумiвши що дiло аж надто фантастичне, Серас будить "третє око" як гуру учили й намагається вивести побратимiв з зацiпенiння, проте марно, тому пiд Depeche mode "дай глянуть тебе голяка" (або "Кiшку" Вакарчука, схожу на Sexy boy гурту Air) лупить навісом, намагаючись дiстати бредогенеруницю.

Розривно-осколочний снаряд долає синю даль й краєчком дістає зеленооку льотчицю. Ілюзія рушицця, доки "качури" позбувались обману органiв чуттів - нацистські реконструктори вже прорвали оборону й трощать людей, не знімаючи рукавичок. Проскакали мінне поле по рукiв'ям ножiв, виявляється, i так було можна.

VII.
Короткий зміст цього епізоду, "Зелені очі":

Адже, зелені очі мають командири воюючих сторін - Піп та Зорін, хоча в обох одне око неробоче.



Епізод засинхруйований ще давно https://stefan-blog.livejournal.com/2014/04/20 - коли склав наугад музику, яка й виявилась доречною. Задимленість, вогонь, темно-зелений фон, барикади штурмують по коридорам, нацистські шмайсери збивають з ніг, а навіювані ілюзії - з пантелику.

Наступна пісня.

"Не плач, моя мала, доля не з'їсть, доля не зла" - це, звісно, про забарикадованих найманців.

По стрілкотні маємо Stg-44 проти калашів і Enfield SA80, але червоно-чорні шеврони програють ближній бій, в який ікласті мерці радо лізуть до горла. Вся надія була на вогнянну завісу: міни+агс, артилерія рукою серас здалеку буде діставати. Прорвано периметр перешкодами в психоетері, "дикі качури" забарикадувалися й чекають доки полісменша громитиме гарматами ГШ-30-1 супостатів з тилів та флангів.  Музичка гурту Файерлейк до гри "Сталкер"

https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/1200637166656609/?t=33



Проте, сектор за сектором - живі тільки командири й особовий склад в залі конференцій, такий звіздос бояки пригадують хіба що в Уганді.

"Подивись....хіба навколо не горять маяки",- вже вибухом з-за рогу наступальної M-24 одного позбавило зору, а коли думали що фауспатрони в противника вичерпалися - саме прилетіло рознести на скалки барикаду, і снаряд на добивання лишався, якби не прилетіло гранатометнику в черепушку через проколупану стіну авіапушкою.

Див повністю 23+ https://photos.app.goo.gl/uxwYzyiAgex2Em348

Трейлеровідступ.

У підряд епізодичному накладенні, де треки з кінцевих титрів попередньої серії оздоблюють початок наступної невпинним програванням- є великий файл білдової музики (ранній варіант розробки) до "Сталкеру", який відкриває оркестровий Вступ Маркуса Холера до Зони, радіації та Фракцій. Це ж Інтро присутнє фрагментом до кадру з калюжею у фінальній заставці гри, і цим же музсупроводом оздоблено калюжу у аніме-накладенні разом з колами на рідині.

Порівняти можна,

(на 6:50 хвилині ) та в грі https://www.youtube.com/watch?v=NgW26CE_ehU

Але це так, особисте, коли багато музики суміщено, помічається десь посередині "власний смисл", адже продовжую гратися в оригінальною тривалістю безвтручально. Якщо є прикол-співпаде cáме, якщо слова оспівують дію на екрані - це тому, що по порядку зайняте місце у спискограї, серед інших задуманих до синхроювання пісень. А там уже автору сєго безобразія особисто все звучить і навіть логіці відповідає, інакше б не переймався цим смислом 6 років, десь з тих пір, як просто співставив пару прикладів чужих нарізаних аніме-кліпів дo запам'ятаних революційно-помаранчевих пісень.

Адже це якоюсь мірою народна забава, от як із роликів на "5-ому каналі" часів несення в ефірі нічної варти: "майже весна", "зоряна осінь" та "Мила моя, вставай" були накладені на революційні кадри. Всі отуто наклaдені, https://m.youtube.com/watch?v=BQDlGMMfUt8 , https://youtu.be/xG5G7ZO20EA?t=713, https://youtu.be/_BXMKRkBU7k в апокаліптичному жанрі, бо наруга і кепкування, підбурювання до мудрування.

VIII.  Над охопленим коричневою чумою містом злітаються реконструктори у повному лицарському прикиді.  https://www.facebook.com/stefan.blog/videos/793786634060295

Роздавши благословення на геноцид, сипонули фосфором для креативу.

Звичайна спецоперація проти вампіричного террору, здійснювана зведеними підрозділами добровольців з усіх орденів.

Хрестоносці луплять по вампіричним воякам, ті у повному обмундируванні відповідають озброєнням часів Другої Світової, заодно донищуються цивільні по релігійній ознаці.

Противником двом конкуруючим окупантам виступає протестантський орден, соціалізуючий вампірів, зокрема одного графа. З дирижабля здійснює керівництво виставою огрядний Майор, у якого давні рахунки з Англією півсотлітньої давності. Зі своєю місією ще святий паладін-регенератор, опікун притулку сиріт, вихованих в дусі ватиканського ассасинізму, Сашко Андерсен.

Грають Heroes of Might and Magic ІІІ https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/831277800259216

та Стефанія - Ангеліна Йосипівна (Леді Гага) https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/783146545072342

Збірна реконструкторів Ку-Клукс-Клану та Ваффен СС підготувала Гельсингу теплий прийом, який з прибуттям Алукарда на човні cтав нагадувати "котел" навиворіт: з розльотом боєзапасаних душ від центру до рубежів кругового оточення. Не допомогли ні огні, ні штики, ні удар ногою вовкулаки - назовні полізли турки-османи, валахи з конями, яничари з казанами, вікторіанські англійці, спецназ бразильської поліції, могилянчанка Ріп Ван Вінкль з мушкетом, денді-картяр з сигаретою,

[Використав аналогію до переліку ]а ще багато всілякого середньовічного люду (всіх і не перелічити), бо так граф-вампірисько просто понавипускав душ, які накопичував в собі як хфілософський камінь, про що натякає на початку епізодів підзаголовок. Бо кров то є гроші душі, чи якось так - у стрічці пояснено, отже, бойові орди у "замку" Головного Героя "рекрутовано", як то у turn-based стратегіях прийнято. 

Та понад усіх відмітився Сашко Андерсен.

Захопившись ідеями католицької цивілізації, практикуючи святу регенерацію, з метою ліквідації головного прирученого протестантською церквою вампіра, паладін 13-ого Відділу Ватикану Андерсен увіп'яв у себе реліквію - Цвях зі Святого Розп'яття, роздобутого Рівноапостольною Оленою, чим перетворив себе на терновикового монстра, Оруду Божого Замислу зі швидкісною реакцією, пірокінетичною здатністю спалювати легіони нечисті та рівня героїв легенд міфоепічною якістю до відновлення простріляних кінцівок, включно зі знесеною головою навіть!



Трейлероанонс фінальної частини (підгледів трек у «Рівні чорного»)

наступна частина за посиланням:

та, бонусом, Трійко дев'яток, альтернативна музика із 90-х на Хардкісс

та Мертвий Півень

музика

Previous post Next post
Up