Як добре, що торонтівські митники не надто сумлінно виконують свої обов"язки (тьху-тьху! в добру хвилину сказати). А то в мене не було би на Різдво цвітлів з україським хроном, узвару з українською сушенею, підливи до вареників з рідними підпеньками, куті з горіхами, що зросли на батьківському подвір"ї. Шкода, що сало вже давно з"їли) Що б я тут
(
Read more... )
Comments 9
дуже рада ща вас, що мали змогу отримати оту всю "українську їжу".. охоче вірю що у неї особливий, багатший смак (за всі інші смаки)
p.s. ну й господинька! голубці у листках квашеної капусти - це знахідка! :)
Reply
я трохи неправильно висловилась, то швидше не коровай, а калач, але дуже смачний. господиня працює у музеї "Українське село", то там у них і печі, і дрова є)
моя покійна бабця голубці робила винятково з крижівок - листків квашеної капусти, які трохи вимочувала у кип"ятку, аби не були дуже кислі. смак - незрівняно кращий, ніж у тих, що зі звичайних листків.
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment