трошки із запізненням. з долею іронії (ласкавий, щоб ти поняв).

May 21, 2012 21:36

стосовно побиття підарів скажу так: судячи з відео, де п'ятеро гамселять одного, підарами в повному сенсі сутності своєї є якраз нападники, що до того ж, як останні сцикуни напали кількоро на одного, який судячи із статури покрутив би двох, і ще як боягузи, позатинали їбала масками.

стосовно того, що не дали провести парад, я - за. тому що бажання крокувать на параді уже по суті є хворобливим, і його треба прєсєч - що у ветеранів (а насправді ряжених), що у геїв, що у будь-яких інших придурків.

що інше означає крокувати парадом перед іншими, ніж демонстрацію власної винятковості, вищості, зверхності порівняно з рештою? сношайтесь собі вдоволь вздовж і поперек на своїх гноївках, але нехєр вивалювать своє спіднє на парадах перед усіма, мол вот ми какіє. я не вивалюю, і ви не вивалюйте. реалізуйтесь як люди, не зводьте всю свою унікальність до дупла  анального, ящітаю. це низько, якщо людину, яка є наслідком 20 млн років еволюції більш ніщо не характеризує і не виділяє поміж свого виду.

я також не розумію також в чому ущємляютца так сильно права сексуальних меншин, скажімо підарів, що вони вирішили демонструвати за статевою ознакою свою масовість і стадність. чи їм не дають працювать, як і натуралам на заводі токарями чи вантажниками на складі, укладати асфальт чи цеглу на будівництві, як це доступно натуралам?

але я повстаю проти того, коли хтось під іноземними чи державними нашими навіть прапорами б'є нашого рідного підара. що це за хуйня - на дарницькому мосту стояли уєбні з триколорами. якого питається, біса? - я проти щоб нашу рідну підарасню били уєбні з ворожого стану. та і будь-хто хай не втручається. ну і звісно, бити гуртом одного ногами - це вже ссучена гнійна підарастія, не інакше.

нєгодованіє, што ви бляді пріунилі, події

Previous post Next post
Up