пічалька

Mar 28, 2012 20:53

Мені довелось попрацювати у різних бізнесах. Не враховуючи короткого періоду роботи в консалтингу, майже всі вони були реальними, тобто не гра на біржі, віртуальні ігри, комерційне посередництво чи інше нає...лово за принципом "гроші з нічого". Всі мої роботодавці виробляли і просували щось матеріальне, що можна хоча би помацати.
І знаєте, я прийшла ( Read more... )

смотрі сєбя нє наєбі, робота, роздуми, розумному достатньо

Leave a comment

yurko_sirko March 29 2012, 14:26:45 UTC
друг повертався з неблизького світу домів автобусом разом з компанією лікарів-гінекологів. часу поговорити було вдосталь, то вони йому не для протоколу розказали, як "лікують" пацієнток.
приходить жіночка, має певні проблеми. лікар оглядає її (N.B. тут говоримо про лікаря, який може бодай правильно встановити діагноз, бодай для себе. а якщо не може - тема для окремої розмови) і прекрасно розуміє, що вилікувати болячку можна народними засобами, там припарками якимись чи просто зелений чайок попити чи шось таке. але він також знає, що його клініка має контракт (?) з фармацевтичною корпорацією і повинна за рік виписати своїм пацієнткам рецептів на стільки-то грошей. і налякана пані суне до аптеки зі страшними невідомими назвами, виписаними на рецепті, купує ті ліки. далі починається точнісінько, як ви описали: ліки усувають наявні зараз конкретні симптоми, але породжують інші. жіночка знову йде на обстеження, той самий лікар вже наперед знає, з чим вона прийшла, оглядає, виписує ІНШІ ліки, котрі усувають нові симптоми і породжують ще інші.
от таке от, почуте "з перших рук"

Reply

zzzulfiya March 29 2012, 15:19:29 UTC
ніхто не відміняв соціальну відповідальність за ту справу, яку ти робиш.
кожен відповість у свій час, бодай здоров'ям своїм і потомства.

Reply


Leave a comment

Up