не змовчу

Feb 22, 2012 14:24

про конфлікт у "Гайдамаків"

а
пдейт і крос-пост з фб:
Любі друзі, ось ця пані московка лізе вдруге з маячнею стосовно конфлікту в гурті "Гайдамаки". http://www.facebook.com/JentaMaler
З першого разу ця пані не сприймає чіткий сигнал, що лізти з піаром в приватні повідомлення незнайомої людини - це не тільки не тактовно, не ввічливо, але й порушення приватності і Закону України "Про захист персональних даних", а також Податкового кодексу і Закону "Про рекламу" - фактично, рекламуючи музичний комерційний проект в спосіб несанкціонованого поширення інформації про нього. Як щодо податку на рекламу і питань захисту прав споживачів?

пруф нижче




    • Olena Dogaeva


      • youtu.be/MWrIgtL9VL8


      • Attachment Unavailable
        The attachment source was deleted or the privacy settings on this attachment do not allow you to view it.





    • SundayOlena Dogaeva


      • http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2406751346753&set=p.2406751346753&type=1 тут написано: "Відкрите звернення музикантів гурту «Гайдамаки» Володимира Шерстюка, Івана Леньо, Олександра Дем’яненка, Сергія Борисенка та Сергія Соловія до усіх небайдужих!
        Відповідаючи на запитання, які виникають і ще виникатимуть у зв’язку із ситуацією, що склалась навколо гурту «Гайдамаки», музиканти гурту наголошують:
        Гурт ««Гайдамаки», у тому складі, в якому Ви звикли його бачити, існування не припиняв, але через непримиримі творчі розбіжності «Гайдамаки» обрали різні музичні шляхи з вокалістом Олександром Ярмолою.
        Наголошуємо - новоутворений Олександром Ярмолою польсько-український колектив не є «Гайдамаками» до яких усі звикли, це - музична фальсифікація, іншими словами, кавер-версія гурту. Цей проект, за словами самого Олександра Ярмоли (!), мав би називатися «Ярема» та планував грати музику відмінну від Гайдамаків. 
        Істинні «Гайдамаки» - це не просто колектив музикантів на сцені, а живий музичний організм, який сформувався під час сотень концертів по всьому світу, багатогодинних виснажливих репетицій, централізованого звукового продюсування проекту, спільної роботи на сцені, єдиної філософії та світосприйняття.
        Жоден сесійний музикант, який би високий професійний рівень він не мав, не зможе точно відтворити авторську ідею звучання, емоційне та філософське наповнення кожної з композицій, адже просто не є їх творцем!
        Набрані ж Ярмолою для співпраці музиканти, на нашу думку, порушують професійну етику. 
        Адже під своїми іменами вони виконуватимуть чужий музичний матеріал, напрацьований музикантами «Гайдамаків» протягом останніх 15-ти років. А споживач такої продукції - «платитиме» за «піратську копію».
        Музика, яку представляють так би мовити «оновлені Гайдамаки», жодного відношення до оригінального звучання колективу не має.
        Зі свого боку музиканти «Гайдамаків» підкреслюють - власної творчої роботи не припиняють. Наразі завершується запис нового матеріалу. Це будуть «Гайдамаки», добре відомі, але, водночас, з новим звучанням та притаманним гурту колоритом. 
        «В період активної роботи, гастролей та записів,» - кажуть учасники гурту, «накопичується багато творчих ідей, реалізовувати які не дозволяють ті чи інші рамки. Тож, тепер - саме час ї їх втілити у життя». Вже найближчим часом результати творчої роботи увірвуться до музичного простору.
        До подій, що зараз відбуваються з офіційним сайтом гурту Haydamaky.com та спільнотами у соціальних мережах (зокрема видалення так званих «небажаних» коментарів) ми, музиканти гурту «Гайдамаки», жодного відношення не маємо, адже були усунені від адміністрування та доступу до ресурсів.
        Наразі ми працюємо над новим медіа-контентом."





      • Ivan Lenyo
        Відкрите звернення музикантів гурту «Гайдамаки» Володимира Шерстюка, Івана Л...See More
        Originally posted on Ivan's wall

        By: Yulia Datsenko
        Share





    • Sundayme


      • навіщо ви пишете це приватним повідомленням? є свобода приватності, від спаму, реклами, піару уже хочеться в ліс тікати. шанована мною група стала на той самий шлях підаращини. сором. у мене б теж виникли "творчі розбіжності" з такими методами самопіару.





    • 56 minutes agoOlena Dogaeva


      • Да, согласна... я именно потому и пишу в личку, что этот пресс-релизик составлен слишком погано для того, чтобы его можно было выложить в общем доступе... И название могло бы быть покороче, и первый абзац пониформативнее... автор этого опуса была явно не на высоте. А насчет творческих разногласий... да, ужасно обидно, что все эти проблемки с голосом, которые в прошлом году возникли у пана Ярмолы (ну, знаете, все эти его тремоляции, недоозвучка верхних звуков диапазона, попытки петь в не своей тесситуре, чтобы избежать вышеперечисленного...) ... обидно, что все эти его мелкие проблемки с голосом вдруг приняли такой вот оборот "творческих разногласий" в группе... Жаль, что мы не можем вернуться в прошлое и что-то исправить 






    • 8 minutes agome


      • якщо вам не стало зрозуміло, що не варто лізти в приватні повідомлення із своїми проблемками до незнайомої людини (що в принципі - брак виховання, а віднедавна - предмет регулювання Закону "Про захист персональних даних"), і не вистача "проблемок", я можу їх трошечки додати. у мене широка аудиторія в жж і блоги в деяких ЗМІ. крім того, фах, знаєте... можу допомогти державному бюджету наповнитись штрафами і податком на рекламу, який ви не платите. Азарову це дуже сподобається.

        Olena Dogaeva
        Пани, вот тут мне капитан Очевидность тихим шепотом подсказывает, что мир несколько шире ваших представлений о нем. Боюсь, что украинские законы действуют только на территории Украины. Боюсь, что москвичам, вроде меня, было бы сложно платить налоги в ваш госбюджет, даже если бы мне вдруг захотелось это сделать. Боюсь даже, что среди вашей "широкой аудитории в ЖЖ" не найдется никого из моих знакомых, так как большинство моих знакомых не розумiют вашу мову. Но я всегда рада с вами пообщаться P.S. пану Азарову мои пламенные приветы!

смотрі сєбя нє наєбі, долбойоби, нєгодованіє, дискурс, музика

Previous post Next post
Up