вижігать на лобі

Jul 13, 2011 14:06

друзя, мало хто з вас заперечить, наскільки негативним в цілому є процес пошуку квартир із-за того, що при сучасних засобах комунікації без брокера неможливо щось знайти (с) або дуже важко це зробити. здається, що на кожну людину припадає понад три брокери.
що робить так зване агентство? воно просто створює "базу", куди вбиває номери телефонів і адреси квартир з оголошень, що надходять на сайти і в спеціалізовані видання (або шляхом підкупу інсайдера для зливу інформації раніше, ніж вона буде оприлюднена), або самі подають фіктивні оголошення незалежно від того, чи хоче з ними співпрацювати власник чи орендодавець і потім починає її "прозвонювати", часто ще не маючи замовника. ця база надходить в користування брокерів - чи вони платять за доступ до неї, чи якось по-іншому, точно я не знаю. але саме цим пояснюється "всеохопність".

притому, функція брокера незрозуміла, бо окрім наглості, безцеремонної настирливості (с) і брехні, агенти-брокери не користуються ніякими засобами і нічим більше не здобувають собі заробіток. йдеться навіть не про те, що вони не створюють додаткової вартості, не створюють нічого взагалі, тільки пхаються поміж учасників відносин власник -орендар чи продавець-покупець, створюючи їм перешкоди своїм втручанням, беззмістовними балачками і відбиранням часу. 
як правило, вони ніколи не беруть до уваги побажання клієнта. вони пропонують все всім, "авось вистрілить". в оголошеннях вони настирно будуть дзвонити і доябуватись, ігноруючи прохання "агентам не турбувати".

мене досі зайобують дзвінками або "прозвонювачі" з агентств, або лохи, які купують в них роздруківки "бази", хоч оголошення було подано на сайт місяць тому і втратило актуальність. 90% цих телефонів є або неактуальними, або просто фейком. і люди досі (!) ведуться, купують ці роздруківки, які крім телефона і адреси помешкання (часто неправильного) не містять ніякої іншої інформації. виходить, люди платячи за бумажку, ошукують самі себе!

незважаючи на кризу, цей род дєтєй єхідни не повивєлса, і в тому вина нашого громадянського попустительства їм.

воістіну, цей підвид людей є нічим іншим як шахраями, і часто ще вони починають хамить тому, від кого стяжають гроші ні за що, їх варто побівать ціпком чи камінням межиочі аж поки вони не втратять пам'ять. 
стервятники, - ось кого вони нагадують в поведінці. мерзенні потвори, горітє в аду.
(в своєму житті я зустріла лише двох брокерів, вартих того, щоб їм заплатити комісійні - коли продавала і купувала квартиру у Вінниці, і коли шукала квартиру, в якій я зараз живу).
я вважаю, що як встарь, було б нехіло випалювать тавра таким стервятникам на лобі з паскудним словом "брокер" або "агєнтство", щоб люди одразу розуміли, що таке може і око виклювать і одразу гнали куда подалі, як паскудну касту, нижчу за шудр, доїдать в оврагє падаль.

смотрі сєбя нє наєбі, горітє в аду, нєгодованіє, нємного лічноє, што ви бляді пріунилі

Previous post Next post
Up