ну як тут не дивуватись

Jun 27, 2011 14:15

 для консолідації білоруської нації ніхто не зробив більше, ніж Лукашенко. якби не він, білоруси ще би дрімали років сто, не усвідомлюючи себе нацією. ніяк люди не гуртуються краще, аніж проти спільного ворога. що зробив для нас Янукович - заставив сумніватись в здоровому глузді будь-якого високопоставленого чиновника. моральний і когнітивний зиск з цього приводу я би не стала недооцінювати.

чи то інфляція і безробіття, чи то криза банківсьої системи і колекторські наїзди, але потроху видно, що і наші люди прокидаються від потрєблядьського сну.
не те щоби щось кардинально змінилось, але  приміром в 2003-2005 в метро чоловіки і хлопці місця жінкам непохилого віку практично ніколи не давали. зараз якось дуже приємно - бачиш що таки люди оговтуються. не берімо до уваги той відбракований відсоток. який починаючи з пивка на раєнє (все більше будок з написом "живе пиво" на кожні 100 метрів), закінчує динатуратом під парканами.

банки, пороздавши кредитів, тепер застрахували своїх позичальників на випадок самогубства. так що прижкі з дахів, балконів і кидки під поїзди, люди - це ви банку робите страховий випадок, за який він отримає ще капусточки. за законодавством банки не мають права давати під кредити свої кошти. тільки із залучених. тобто, одні лохи несуть туди депозити, а банк з цих депозитів роздає кредити. тепер ясно?

поки іде судилище і рядилище, і всі функції, якими б мала опікуватись держава прогнили і атрофувались, квітне телефонний тероризм.
наприклад, я ніколи нічого не позичала в банку, і зараз мені на телефон приходять погрози. з номера 044-5999611 пишуть: "ви ще маєте шанс скористатися умовами списання. першим 1000 подзвонившим - акція буде продовжена до 22.06. Не зволікайте ID 8624477".
ай-ді, блядь)))

через три дні знову з того ж номера: "нами отримано інформацію з БТІ, МРЕУ, РАГС і фінустанов. Вона буде використана в суді якщо ви не оплатите 252, 963 грн. деталі за тел. 044-5999611"
цікаво, а 252,963 - це що за число? 252 гривень і 963 копійки (3 целкових) чи 252 тищі?) і ай-ді якийсь - іш ти, хай-фай прогрес не пройшов повз. досєль у нас тільки державні установи досі все записують на папір, шахраї ж у нас впєрєді планєти всєй. оно пишуть, що наші хакери на 700 лимонів надули іноземні банки.

отримуючи такі посланія я ржу, а уявіть як би подрагівало очко, якби я хоч копійку коли взяла чи іншим чином зв'язалась із шахраями) тож зустрівши на дорозі злодіїв, подорожній без поклажі сміється.

що ж, побажаєм цим кросавчєгам успіхів, особливо по моїй картотеці в мрео і бті. ))) ггг

кармічєскіє куплєти, што ви бляді пріунилі, будьтє проклєти, пропаганда і агітація

Previous post Next post
Up