опрідільонно вільний ринок і криза роблять людей вмєняємєй

Jan 25, 2011 00:46

квартир, як виявилось, у нас в Києві побільшало настільки, що навіть з відносно обмеженим бюджетом є вибір, не те що 8 років тому - ад і ізраїль.
і деякі по відносно божеських цінах, і господарі притомні.
пральну машинку автомат (СМА) нині ніхто не вважає особливою розкішшю, вартою подвійного удороженія оренди, що приємно.

звісно, є нереально завищені вимоги, і гнусні гноївки, в яких впору тільки усмірять плоть, постьогуя себе пльоточкой і піднімаючи пил з вікових килимів, але тому вони і крутяться тижнями без особливої уваги.
маклери більшой частію сговорчіви, тактовні, пунктуальні. підтримують інтереси замовника, а не навпаки.

у нас тепер нарісовался нєкто прошол отбор в космонавти - уявіть як йому повезло з товариством)
звісно, уже потіраєм ручьонкі, передчуваючи гендерне бібліофільське насильство новосілля.

нам сьогодні запропонували квартиру з європремонтом в будинку, який одним із перших був об'євлєнн елітним, і що там вперше квартиру купили Повалій з Ліхутою, но ми зрозуміли тонкий гумор маклерки, і всі зговорщічєскі весело засміялись.

мічтаю, щоби ви, разлюбєзниє блогери, поселились всі десь поряд на різних поверхах. оце би ми канешна, празновали жизь!
і я, бібліофільно роняла скупую дєвічью слєзу умілєнія, заходя до вас однехуйделать за сіллю, а ви до мене - за книжкой і побаловать Дуссу океанічєской рибкой в желє.

ось ми б  теплими вечорами влітку би столоваліс прі лампадє в дворі, сидим такі, у нас в гостях  проєздом зі Львова amigo_mio  з Івановою,  поряд ela_enchanted , burkovska колише Федора, доїдаючи стигле яблучко, тут же плете макроме  foodformind  , lembitkoroedov  лакоміца маріупольскьими бичками в томаті, з бібліофільной дрожжю потісківая томік стіхов сєтєвих графоманів, і всі, всі всі, коїх тут можна довгим списком упомянуть - покинувши інтернет, пробуєм учиться комуніцировать в реалє. ггггг

мрія, што ви бляді пріунилі

Previous post Next post
Up